Derepazarı'nda " YILDIZ" Doğacak...

 


AK Parti Derepazarı Belediye Başkanlığı için ilk aday adaylığı başvurusunu yapan Derepazarı Belediye Başkan yardımcısı, Rize Sanayi sitesi Başkanı, RTSO Meclis üyesi iş adamı Ahmet Ayhan Yıldız oldu.

AK Parti’den Derepazarı Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu Derepazarı İlçe Başkanı Mustafa Sivri’ye kalabalık bir heyetle sunan Ahmet Ayhan Yıldız, burada yaptığı açıklamada; Derepazarı İlçemizi daha iyi getirmek ve hizmet kalitesini daha yukarlara çıkarmak için, dargınları ve küskünleri birleştiren yapıcı ve İdealist bir Başkan adayı olmak adına halkın yoğun teveccühüyle adaylığımızı yapmış bulunmaktayız” dedi.

Derepazarlı hayırsever iş adamı Turgut Kıran’ın kendisini her konuda desteklediğini ve yanında olduğunu belirten Başkan aday adayı Yıldız; “ bu kutsal görevi layıkıyla yapacağından kimsenin şüphesi olmasın” ifadesini kullandı.

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 1 0
    {usertitle}

    EMRE

     12 Kasım 2018 15:14
         

    İyi olur hem de çok iyi olur merkeze en yakın konumda bulunan ilçemiz merkezle bütünleşmiş bir görüntü alır. Geçmiş başkanlar gibi sığ düşünceli değil yenilikçi ve gelişime açık bir başkan adayı başarılar diliyorum. Rize merkezde bile aday bulamazken Derepazarında böyle bir adayın bulunması büyük şans.

  2. 0 0
    {usertitle}

    cem

     12 Kasım 2018 17:09
         

    tamamdır turgut kıran varsa şimdiden belediye başkanı oldun demektir???? gülelim

  3. 0 0
    {usertitle}

    Ahmet Okur

     13 Kasım 2018 18:58
         

    Bunlar yüzüne guler arkandan kuyunun kazarlar kimseye. Oy vermem evinde de verdirmicem

Yorum Yapın