MHP DEREPAZARI'NDA HASAN VAN İLE DEVAM DEDİ

Hasan Van yeniden başkan

 

 


MHP Derepazarı ilçe Kongresi ilçe başkanlığı salonunda yapıldı. Kongrede konuşan İl başkanı Cem Kazmaz, “son yaşanan göz altılarla korku imparatorluğu yaratmaya çalışıyorlar” dedi.

 

MHP Derepazarı ilçe kongresi, ilçe başkanlığı binasında yapıldı. Yapılan seçim sonunda kongreye katılan 84delegenin tamamının oyunu alan Hasan Van başkanlığa yeniden seçildi.

MHP Derepazarı ilçe kongresine Saadet Partisi Derepazarı ilçe Başkanı Muzaffer Metin, Rize MHP İl Başkanı Cem Kazmaz, MHP Güneysu İlçe Başkanı Kazım Kara,, Çayeli MHP İlçe Başkanı Ali Küçükıslamoğlu, MHP İyidere ilçe Başkanı Muhammet Uzun davetliler ve partililer katıldı.

Bazı güç odakları MHP’yi engellemek istiyor

Kongrede divan başkanlığına seçilen İl başkanı Cem Kazmaz, Genel Başkan devlet Bahçeli’nin kongreye gönderdiği mesajı okuduktan sonra yaptığı konuşmada, “AKP İktidarı döneminde her gün yeni bir olayla karşılaşıyoruz. Bu sabah özgür medyaya operasyon yapılmaya başlandı. Burada yapılmak istenen başka bir şey var. AKP’nin amacı bir korku imparatorluğu yaratmak, bu korku imparatorluğunun arkasına sığınıp işlerini görmek var. Bir gazetecinin silahlı terör örgütü üyesi olacağını sanmıyorum. Bu iktidar gazetecileri, dizi senaristlerini, dizi grafikerlerini gözaltına alıyor. Yarın sıranın kime geleceği belli değildir. Bu durum diktatörlüğe doğru gidiyor Bu nedenle kurtuluş olan MHP’nin çatısı altında herkesi toplanmaya çağırıyorum. Derepazarı ilçesinde son yerel seçimlerde belediye encümenliği kazandık. Bu durum Türk siyasi tarihinde bir ilktir. Belediye encümenliği kazanan teşkilatımızı kutluyorum. Geçtiğimiz günlerde Başbakan olarak görülen Sayın Davutoğlu Balıkesir’in bir Kuvayı milli şehri olduğunu açıkladı. Evet, Balıkesir Kuvayı milliye şehridir. Atatürk meşhur Cuma Hutbesini Balıkesir’de okumuştur.. Ama bu gün AKP iktidarı Balıkesir caddesinde yazan “Ne mutlu Türküm diyene” yazısını sokturmuştur. Çünkü İmralı canısı öyle istemiştir. İmralı canisiyle hükümet arasında yapılan pazarlıkları 3-4 kişiden başka kimse bilmiyor. Bunları kamuoyuna açıklanmasını istiyoruz” dedi.

 

 

Yönetim kurulu şu isimlerden oluştu

Yapılan konuşmalardan sonra seçime geçildi. Yapılan seçimde Hasan Van başkanlığa seçilirken yönetim kurulu üyeliklerine Erol Terzi, Ekrem Bursalı, Ali Çeliktoz, Süleyman Yılmaz, Ömer Tüfekçi, Melek Ayhan, Mustafa Şahin, A.Kerim Tüfekçi, Bekir Çelik, İ. Hakki Aksoy, Y. Levent sarı, Ramazan Yılmaz, Halil Savut seçildi


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın