RİZE’DE YOĞUN MESAİ

RİZE’DE YOĞUN MESAİ

 

 

AK Parti Rize milletvekilleri Hayati Yazıcı, Hasan Karal, il başkanı Muhammed Avcı ve Rize belediye başkanı Reşat Kasap Rize’deki projeleri değerlendirmek ve çalışmaların son durumu hakkında bilgi almak için bir dizi toplantıya katıldı.

Rize’de ki programına Hamidiye Mahallesi ziyaretiyle başlayan Gümrük ve Ticaret eski Bakanı AK Parti Rize milletvekili Hayati Yazıcı, İl Başkanı Muhammet Avcı, Milletvekili Hasan Karal ve Belediye Başkanı Reşat Kasap’la birlikte Rize’deki proje ve yatırımlarla ilgili toplantılara katıldı.

 

 

AK Parti Rize milletvekili Hayati Yazıcı ve beraberindekiler, Rize Belediyesinde gerçekleştirilen toplantıda Belediyenin genel çalışmaları bilgiler alarak ve sahil külliyesi projesinin son durumu ve projesi üstünde istişarelerde bulunuldu.

Rize belediyesindeki toplantının ardından Hayati Yazıcı, Hasan Karal, Muhammet Avcı ve Reşat Kasap Rize öğretmenler evinde gerçekleştirilen il koordinasyon toplantısına katıldı. Toplantıya Karayolları Bölge Müdürü, DSİ Bölge Müdür, Milli Parklar Bölge Müdürü ve Orman Bölge Müdürü de katıldı. Toplantıda Bölge müdürleri Rize’de ki proje ve çalışmaların son durumu hakkında bilgi verdi.

Koordinasyon toplantısının ardından Öğretmenler evinde, Belediye başkanları toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Rize belediye başkanı il, ilçe ve belde belediye başkanları katıldı. Toplantıda belediye başkanları belediyelerdeki çalışmalar ve projeler hakkında bilgi vererek belediyelerin sorunlarını dile getrdiler.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın