MİLLETVEKİLİ ADAYLIĞI İÇİN İSTİŞARELERE BAŞLADI

RİZE’DE AK PARTİ’DE İLK ADAY ADAYLIĞINI ESKİ İL BAŞKANI HİZMET AYAR AÇIKLADI
- AK PARTİ’NİN GÜÇLÜ İSİMLERİNDEN RAHMİ METİN İSE ADAY ADAYLIĞI İÇİN İSTİŞARE GÖRÜŞMELERİNE BAŞLADI

 

Haziran ayında yapılacak olan Genel Seçimler öncesi Rize'de AK Parti’de aday adayı olarak Hikmet Ayar ve Rahmi Metin öne çıktı.
MHP Rize İl Başkanı Cem Kazmaz, partisinden Rize Milletvekilliği için aday adaylığını açıklamasının ardından AK Parti’den aday adaylığını açıklayan ilk isim önceki dönem AK Parti İl Başkanlığı görevini yürüten Hikmet Ayar oldu.
AK Parti’de aday adaylığına kesin gözle bakılan en güçlü isim ise 10 yıl AK Parti İl Genel Meclisi üyesi olarak Rize İl Genel Meclisi Başkanlığı görevini başarılı ile yürüten Rahmi Metin. AK Parti içerisinde önemli kademelerde görev yapan Metin’in parti içinden ve seçmenden gelen talepler üzerine aday adaylığı konusunda istişare turlarına başladığı öğrenildi.
Atatürk Üniversitesi Sosyoloji Bölümü Mezunu olan Metin, Kayseri Erciyes Üniversitesi'nde Siyaset Felsefesi alanında yüksek lisans yapmıştı.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 1 0
    {usertitle}

    Muhammet KARALİ

     7 Şubat 2015 12:19
         

    Birileri bi şeyler yapacağı zaman yandaşları basına hemen başarılı olarak lanse edip yerden göğe sığdıramıyor,soruyorum başarı nedir?oysa yıl 2015 BEN hala HASTA ANNEMİ SIRTIMDA TAŞIYORUM

    Benim annem yaşlı (84) vede aynı zamanda yatalak Alzhemir hastası  mahallemizin araba yolu yok annemi hep sırtımda taşıyordum artık sırtımda bile tutunmasını unuttu bilmiyor.hastamı artık nasıl taşıyacağımı bile bilmiyorum. Mahallemizin 3 yıl önce yol projesi ilgili kurumca çizilmiş, Encümen onayından çıkmış bütün prosedürleri yapılmış arazı bedeli, istimlak parası vede hiçbir ödemesi olmayan bir projeye 3 yıldır bir çivi çakılmamış 125m bir yola devletimizin yatırım parası yokmuş yapılamıyormuş bahaneleriyle oyalanıyoruz. Ama oy istemeye gelecek olanlar bütün bunların karşılığını mutlaka alacağına eminim.bizler oy verene kadar el üstünde tutulup oy verdikten sonra süründürülüyoruz maalesef.çok doluyum aslında çok şeyler yazmak istiyorum ama kısaca büyüklerimize sadece şunu söylüyorum"Gazete her şeyi yazmaz" yada lafın tamamı laftan anlamayana söylenir. anlaması gerekenlerın anlayacığını umarım anlamıştır.Şimdi bizler lafla karın doymadığını geçde olsa farkettık.en azından ben bundan sora "koyun" olmayacağım.lafa değil icraata bakacağım vede oy'umu ona göre kullanacağım sadece benim hanemde 8 oy var buna aile çevremi saymiyorum.daha önce oy istemeye gelenler kapıma hangi yüzle nasıl oy istemeye geleceklerdir?

Yorum Yapın