ERDAL HAVUZ, ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

ERDAL HAVUZ, AK Parti Rize Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı

 

 

Ak Parti Rize Milletvekili aday adayı olan Erdal Havuz, düzenlediği basın toplantısı ile kamuoyuna açıklamalarda bulundu.

Rize 53 Gazeteciler Derneğinde düzenlediği basın toplantısı ile aday adaylığını Rize kamuoyuna duyuran Erdal Havuz, uzun yıllar bürokrat olarak hizmet ettikten sonra bürokrasideki yetersizliği gördüğünü söyledi. Havuz, şöyle konuştu:

“Türkiye’nin birçok bölgesinde çalıştım. 2007’de Rize’ye atandım ve kazandığım deneyimlerimi Rize’ye aktarmak için, Baba ocağına borcumu ödemek için, daha güzel yarınlar hazırlamak amacı ile devlet başkanımız sayın büyüğümüz Recep Tayyip Erdoğan ve dava arkadaşlarımız tarafından vizyon ve milli dava haline getirilen 2023 vizyonunu milli davam kabul ederek 25. dönem AK Partimden milletvekili aday adayı olmaya karar verdim” dedi.

Konuşmasında sık sık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan övgü ile bahseden Havuz “Girdiğim bu yolda en büyük teşekkürü bize bu siyasi arenada mücadele etmek hakkını veren, Şimdiki demokratik ortamın hazırlanmasında yeni Türkiye’nin çizilmesinde emeği geçen Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etmeyi kendimce bir borç biliyorum”

Neden Ak Parti Sorusunu yanıtladı

2023 vizyonu olan Ak partide klişeleşmiş siyasi slogan ve vaatlerde, duygusal yaklaşımlarla değil bilimsel ve akademik siyaset yapıldığını düşündüğü için Ak Partiden Aday adayı olduğunu söyleyen Havuz “ Kısacası ben Şapkadan tavşan çıkartmayacağım Hiçbir zaman yerine getiremeyeceğim taahhüttün müteahhidi olmayacağım “dedi.

Erdal Havuz Kimdir ?

Aslen Rize’nin İkizdere İlçesi Meşeköy (Petran) Köyü’nden olan Erdal Havuz, 1973 yılında Van’da doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Van’da tamamladı. 1992 yılında ODTÜ Kimya Mühendisliği bölümünde yabancı sil eğitimini tamamladıktan sonra 1998 yılında Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Makineleri bölümünden birincilikle mezun oldu. Ayrıca 2011 yılında Anadolu üniversitesi işletme (lisans) ve 20130yılında da Yerel Yönetimler ( Ön lisans ) bölümlerini bitirdi.

Çalışma hayatına 1998 yılında Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi tarım makineleri bölümünde öğretim görevlisi olarak başlayıp,2001 yılında bu görevinden ayrılarak başbakanlık dış müsteşarlığının düzenlediği Denetmen Yardımcılığı sınavını kendi alanında birincilikle kanarak Gaziantep’e atandı.2002-2003 yılında Adıyaman’da Denetmen, 2003-2007 yıllarında Şanlıurfa’da Grup Başkanı ve 2007-2015 yıllarında Rize’de Grup Başkanı olarak görev yaptı.

Çeşitli meslek kuruluşlarından çok sayıda plaket ve ödül alan Erdal Havuz, evli ve bir çocuk babası olup, çok iyi derecede İngilizce ve iyi derecede Rusça bilmektedir.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    KAZIM ŞAHİN

     13 Şubat 2015 13:20
         

    HAYIRLI OLSUN.SONUNA KADAR DESTEKÇİNİZİZ.BU ŞEKİLDE BİR KARAR VERMENİZ BİZİ ÇOK MEMNUN ETTİ.

Yorum Yapın