SEDAT PEKER; ''MHP KONGRESİNDE MİLYONLAR NEREDEYDİ?''‏

SEDAT PEKER; ''MHP KONGRESİNDE MİLYONLAR NEREDEYDİ?''

 

 

Ünlü iş adamı Sedat Peker MHP'nin dün yaptığı kongre ile ilgili konuştu. 1 milyon kişi toplayacağız diyen ancak 20-30 bin kişi ile kapalı salonda kongre düzenleyen MHP üst yönetimini eleştirdi. 

İşte Peker'in O Açıklaması;

Kıymetli dostlarım, 

Bildiğiniz üzere 21 Mart Cumartesi günü ülkemizde iki önemli etkinlik yapıldı. Bir tanesi Milliyetçi Hareket Partisi'nin genel kongresi, bir diğeri ise barış süreci ile ilgili Öcalan'ın mektubunun Diyarbakır meydanında Nevruz kutlamalarında okunma olayı. 

Abdullah Öcalan'ın mektubunun Nevruz'da okunacağı bilindiği için MHP'de genel kurultayını aynı güne aldırdı ve partinin genel başkanı Sayın Devlet Bahçeli tarafından 1 milyon kişinin toplanacağı basın aracılığıyla tüm kamuoyuna duyuruldu. Ancak maalesef ki kongrenin yapıldığı kapalı spor salonunun içindeki 10 bin kişi ve spor salonunun dışındaki 7-8 bin kişinin haricinde gelen hiç kimse yoktu. (bildiğim kadarıyla hava şartlarınında iyi olmasına rağmen) 

Diyarbakır'da ise Öcalan'ın mektubunu dinlemeye gelen en az 500 bin kişi vardı. Hava şartlarınında olağanüstü kötü olmasına rağmen bu insanlar alanı terk etmediler. 

Bazı arkadaşlarımızın cezaevinden çıktıktan sonra yazdığım yazılardan dolayı bana kırgın ve kızgın olduklarını biliyorum. Ancak bu sefer hiç değilse bu yazımı tarafsız bir gözle okusunlar (Tarafsız bir ruhla da okuduklarını değerlendirsinler.). 

İstanbul'da geçen seçimlerde BDP'den çok daha az oy alacaksınız, Abdullah Öcalan'a ve BDP'ye misilleme olarak,Nevruz'da genel kurultay düzenleyerek,en az 1 milyon kişi gelecek diyeceksiniz, gelen insan sayısı ise en iyi ihtimalle 20 bin olacak(Yani Öcalan'ın topladığı kalabalığın 25'te 1'i). 

Bugün meydana gelen neticeyi daha önceden tespit eden profesörleri Ankara'nın göbeğinde dövdüreceksiniz, bir başkalarına ise hain yaftasını vuracaksınız. Şahsıma ise uyarı yaptığım zamanlarda "Karanlık adam, AK Parti'nin adına partimizi önce karıştırmaya, sonra ele geçirmeye çalışıyor." diyeceksiniz. 

ALLAH aşkına kendinize gelin. Daha önce de defalarca söyledim, bu davayı karıştırmak isteyen, bitirmek isteyen yok. Siz bitiriyorsunuz, siz yok ediyorsunuz. 18 senedir partiyi yöneten sizsiniz. Meclis'te karşılaştığınız PKK'lılara gösterdiğiniz güler yüzünüzü, tebessümlerinizi,sizi uyaran Ülkücü, Milliyetçi, Vatansever dünya görüşüne sahip insanlardan neden esirgiyorsunuz. 

Bu millet en fakir olduğu dönemlerde bile İsrail'e karşı, Amerika'ya karşı hep gururlu olmuştur. Bütün halkın dilinde İsrail'in ajanı, Amerikan'ın ajanı sözünün dolaştığı paralel yapıyla acaba nereye kadar gidebileceğinizi zannetmektesiniz. 

Engin Alan Paşa, Sinan Oğan gibi isimler halkın çok sevdiği isimlerdir. Bu isimlerden vazgeçerseniz bu halkında sizden vazgeçtiğini 7 Haziran'da göreceksiniz. 

BİR UMUTTUR YAŞAMAK

SEDAT PEKER


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın