Yazıcı ve Milletvekili Adayları Projeleri Yerinde İnceledi

Yazıcı ve Milletvekili Adayları Projeleri Yerinde İnceledi

 

 

AK Parti Rize Milletvekili, Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı Hayati Yazıcı ve AK Parti Rize Milletvekili Adayları Rize’de Devam Eden Projeleri Yerinde İnceledi.

AK Parti Rize milletvekili adayları, aday tanıtım toplantısı sonrası sahaya inerek çalışmalara başladı. Bugünkü program kapsamında AK Parti Rize milletvekili Hayati Yazıcı ve milletvekili adayları Hasan Karal, Hikmet Ayar, Osman Aşkın Bak Rize’de devam eden Güney çevre yolu, Timya vadisi, ağız ve diş sağlığı hastanesi, Güneysu yolu, Gençlik Merkezi ve Rize İmam Hatip Lisesi inşaatlarında incelemelerde bulundu.

Yazıcı ve milletvekili adaylarına incelemeler sırasında Rize Belediye Başkanı Prof Dr. Reşat Kasap, Karayolları 10. Bölge Müdürü Selahattin Bayramçavuş, Merkez İlçe Başkanı Murat Saadettin Türüt, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Kazancı ve teşkilat mensupları eşlik etti.

Yazıcı ve Adaylardan İşitme Engelli Sporculara Jest

Milletvekili adayları ve Yazıcı ayrıca Rize sağırspor ve Niğde işitme engelliler arasında oynan futbol müsabakasını izleyerek maç sonu iki takımada tatlı ikram ederek takım kaptanlarına çiçek verdiler.. Bu ziyaretten oldukça memnun olan işitme engelli sporcular Yazıcı ve milletvekili adaylarına teşekkürlerini ilettiler.

Yazıcı“Rize üç milletvekili çıkartıyor ama biz beş milletvekili olacağız”

Programlar sonunda genel bir değerlendirme yapan AK Parti Rize milletvekili Hayati Yazıcı, “ 7 Haziran seçimleri dolayısıyla kampanya süresi başlamıştır. Bizde arkadaşlarımızla birlikte çalışmalarımızı teşkilat mensubu kardeşlerimizle birlikte sürdürüyoruz. Rize üç milletvekili çıkartıyor. Bu dönem ben ve Nusret Bayraktar tüzüğümüz gereğince üç dönem kuralından dolayı aday değiliz ama Rizeli üç vekil seçecek ama kampanyada 5 vekil olarak dolaşacağız. Hep birlikte başarıya odaklanarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi

Yazıcı Rize de çok önemli yatırımlar gerçekleştirdiklerini belirterek, “Milletvekilleri olarak takip ederek gerçekleştirdiğimiz bu projelerin devam etmekte olanlarının bir kısmını yerinde arkadaşlarımızla birlikte inceledik. Güney çevre yolu muazzam bir yatırımdır. Güney çevre yolunun yapımı devam ediyor. Bu yolunu bir kısmı seçime kadar asfaltlanacak. İkinci inceleme yaptığımız proje timya vadisi projesi oldu. Burada da hafriyat çalışımları devam ediyor. Hatta bir bloğun zemin tabliyesi döşenmiş. Yakında binalar burada yüksel meye başlayacak. Bu projenin Başarlı olması Rize’de kentsel dönüşüm projelerinin daha yaygın hale gelemsi bakımından çekici bir özellik taşıyacağı kanısındayız. Oradan hareketle ağız ve diş sağlığı hastanesinde incelemelerde bulunduk. İnşaatın temelini bir yıl önce attık ve şuanda bitmek üzere. iki ay sonra tamamlanıp bitmiş olacak. Çok güzel bir hastane oldu. Daha sonra gençlik merkezine geçtik. Gençlik ve spor merkezimiz bitmiş oda bir ay içerinde tamamen kullanılacak hale gelecek. Sporcu fabrikasında birkaç ay içerinde kullanılacak hale gelecek. Programımızın devamında Rize İmam Hatip Lisesinin inşaat alanına giderek incelemelerde bulunduk. Orada modern bir bina yapılıyor. Durmak yok yola devam diyoruz.” dedi


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın