BABA DOSTU ÇIKTILAR.. ORTAK PAYDAMIZ RİZE...

Kazmaz’dan Rize Belediye Başkanına Ziyaret

 

 

MHP Rize Milletvekili adayı O.Cem Kazmaz Rize Belediye Başkanını ziyaret ederek Rize’nin projeleri ile ilgili bilgiler aldı.

Ziyarete MHP Rize Milletvekili Adayı O.Cem KAZMAZ, MHP Rize İl Başkanı Serkan BİRBEN, MHP Rize Kadın Kolları Başkanı Naciye Karali Hacıömeroğlu, MHP Rize il Sekreteri Orhan Başdemirci ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Rize’de uygulamaya başlaması beklenen Rize Meydan projesi ve Rize Sahil projesiyle ilgili bilgi alan Kazmaz, “ Rize için iyi olan projenin sonuna kadar arkasındayız. Fakat eksikleri ve hataları da var gücümüzle söylemeye devam edeceğiz. Ortak paydamız Rize’dir, Rize için her şeyi yapmaya hazırız” dedi.

Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap MHP Rize Milletvekili Adayı O. Cem KAZMAZ’ın Rahmetli babasıyla yakın dost olduklarını belirterek, “ Rahmetli Süleyman abi tam bir Rize aşığıydı. Herşeyini Rize’ye adamıştı. Ankara’da iş yerine giderdik bize Rize ile ilgili kitaplar verirdi. Hastayken bile bu alışkanlığını bırakmadı. Bize Rize ile ilgili yüzlerce kitap verdi. Sizinde Rize için aynı duyguları beslediğinizden şüphem yok. Çıktığınız bu yolda başarılı olmanızı isterim” dedi.

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın