AK PARTİ’DE BÜYÜK DAYANIŞMA

5’i Bir Arada

 

 

Ak Parti Rize İl Teşkilatı seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Ziyaret ettikleri yerlerde yoğun ilgiyle karşılanan ve seçim öncesinde tam destek alan adaylar, vatandaşların sorunlarını dinlemeye devam ediyor.

Ak Parti’de bulunan 3 dönem kuralı nedeniyle tekrar aday olamayan Ak Parti Rize Milletvekili ve Eski Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı ve Ak Parti Rize Milletvekili Nusret Bayraktar 25. Dönem Ak Parti Milletvekili Adayları Hasan Karal, Hikmet Ayar ve Osman Aşkın Bak’a büyük destek veriyor.

AK PARTİ’DE BÜYÜK DAYANIŞMA

Adeta beş milletvekili olarak vatandaşları ziyaret eden heyet büyük bir dayanışma örneği gösteriyor.

Ak Parti heyeti Ardeşen Öğretmenevi’nde sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve muhtarlarla bir araya gelerek vatandaşlardan gelen talepleri değerlendirdi.

Ardından sokakta vatandaşlarla bir araya gelen heyet gösterilen ilgi karşısında Ardeşen halkına memnuniyetlerini sundu.

ARDEŞEN HALKINDAN TAM DESTEK

7 Haziran genel seçimlerinden sonra da Rize’yle ilgili çalışmaları yakından takip edeceklerini belirten Yazıcı, “Seçimlerden sonra da milletvekili gibi çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ak Parti olarak her zaman vatandaşlarımızın yanında olduk. Aday arkadaşlarımızla tam bir uyum içerisinde çalışıyoruz. Bu uyum ve çalışma süreci seçimlerden sonra da sürecektir” dedi.

Birlik ve berberlik anlayışının ön planda tutulduğunu ifade eden Bayraktar, vatandaşlardan gördükleri ilginin bu birlik ve beraberliğin bir sonucu olduğunu vurguladı.

Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Ak Parti anlayışına uygun olarak birlik ve uyum içerisinde olduklarını, vatandaşların da büyük desteğini alarak seçimlere güçlü bir şekilde girdiklerini ifade etti.

Ak Parti Rize Milletvekili Adayları Hikmet Ayar ve Osman Aşkın Bak, Ardeşen’de gördükleri destekten oldukça memnun olduklarını dile getirdiler.

 

 

 

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın