CHP FINDIKLI'da SÜRPRİZ YAPTI!

Fındıklı’da Görkemli Aday Tanıtımı

 

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Rize Milletvekili Adayları Kenan Bıyık, Tahsin Ocaklı ve Candan Eyüboğlu, Fındıklı’daki aday tanıtım toplantısında inançlı partililerle biraraya geldiler.

 

Fındıklı Anemon Düğün Salonunda yapılan aday tanıtım toplantısına; CHP Rize İl Başkanı Mesut Rakıcı ile yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları, ilçe başkanları ve CHP’ye gönül veren vatandaşlar katıldı.

 

Toplantının açılış konuşmasını Fındıklı İlçe Başkanı M.Oktay Büyüklü yaparken, Rize Merkez İlçe Başkanı Recep Durmuş, CHP’nin 19 Nisan’da açıkladığı Türkiye’nin Vizyon Belgesi olarak adlandırılan seçim bildirgesini anlattı.

 

İl Başkanı Mesut Rakıcı selamlama konuşmasını yaptıktan sonra Milletvekili Adayları Kenan Bıyık, Tahsin Ocaklı ve Candan Eyüboğlu konuşma yaptılar.

 

CHP Rize Milletvekili Adayı Kenan Bıyık, işçinin, köylünün, esnafın, memurun, emeklinin, gençlerin, kadınların Yaşanacak Bir Türkiye ve Yaşanacak Bir Rize için akın akın CHP’ye katıldığını söyledi. CHP iktidarına su gibi ihtiyaç olduğunun altını çizen Bıyık, 13 yıldır yoksulluğun yönetildiği Türkiye’de 7 Haziran’da halk iktidarı kurulacağını ifade etti.

 

 

 

OCAKLI’YA DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

 

CHP Rize Milletvekili adaylarından Tahsin Ocaklı, konuşmasını yaptıktan sonra sürpriz doğum günü kutlaması karşısında duygulandı. Doğum günü pastasını kesen Tahsin Ocaklı, hayatının en güzel doğum günü kutlaması olduğunu söyledi. 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın