Karal, Hal Esnafı’yla Bir Araya Geldi..

Hal Esnafı’yla Bir Araya Gelindi

 

 

Ak Parti Rize Milletvekili Adayı Hasan Karal, seçim çalışmaları kapsamında esnafla bir araya gelmeye, sorunları dinleyip çözüm önerileri üretmeye devam ediyor.

Hal Esnafı’yla bir araya gelen Karal, Ak Parti iktidarları döneminde ekonomide büyük atılımlar yaptıklarını, Rize’nin bu büyümeye ayak uydurup gelişmesine devam edeceğini bildirdi.

Karal’a ziyaretinde Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rize Eski Milletvekili Şevki Yılmaz, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kazancı, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt Rize Ticaret Odası Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti.

BAŞBAKAN’IN RİZE MİTİNGİNE DAVET

 

 

28 Nisan Salı günü 17:00’de Başbakan ve Ak Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun Rize Cumhuriyet Meydanı’nda yapacağı mitinge hal esnafını davet eden Karal, Rize’yi kendine yakışır coşkulu bir şekilde birlik ve beraberlik içerisinde temsil etmek istediklerini söyledi.

RİZE BÜYÜMEYE DEVAM EDECEK

Esnafın bir araya gelerek istek taleplerini dinleyen, çalışmalarına vatandaşların görüşlerini dikkate alarak devam eden Karal, Hal ziyaretinde yapmış olduğu açıklamada, “Rize’miz gelişen ve yenilenen Türkiye’yle birlikte büyümeye devam ediyor. Sürekli olarak esnafımızı ziyaret ederek onların isteklerini dinliyoruz. Çalışmalarımız vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda şekil alıyor. Yeni Türkiye vizyonuna Rize’mizi en güzel bir şekilde taşımak için tüm gayretimizi sarf ediyoruz” dedi.

ÇALIŞMALAR UYUM İÇERİSENDE DEVAM EDİYOR

Büyük bir uyum içerisinde çalışmalarına devam ettiklerini belirten Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, “Rize’deki tüm paydaşlarımızla uyum içerisinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Esnafımızın sorunları ve görüşleri bizim için hayati derecede önemlidir. Esnafımızın görüşlerini almak, sorunlarını yerinde görmek için ziyaretlerimiz aksamadan devam edecektir” dedi.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    MEHMET KADIOĞLU

     26 Nisan 2015 23:21
         

    RİZE HASAN VEKİLİMİZ İLE KENDİNİ BULDU; İL HER YÖNÜYLE KALKINMA YÖNÜNDE HIZLI BİR İVME YAKALADI, BU İL KENDİNE ÇOK ŞEYLER BORÇLU

Yorum Yapın