Pazar Bu Sefer MHP Diyecek‏

“Kendi İlçesine Doğalgaz Getiremeyen Nasıl Vekillik Yapacak”

 

 

Davet üzerine Akşam Namazını Çayeli Aşıklar Köyü Camii Cemaatiyle kılan MHP Rize Milletvekili Adayı O.Cem KAZMAZ, burada yoğun ilgi ile karşılandı.Namaz sonrası köylülerin dertlerini dinleyen Kazmaz uzun uzun projelerini anlattı.

Köy Cemaatinin dertlerinin başında Çayeli’ne doğalgaz gelmemesi Kazmaz’a iletildi. Ayrıca köylüler AKP ikinci sıra adayı Çayeli’li olan Hikmet Ayar’a sitemlerini dile getirerek “ 4 yıldır iktidar partisinin il başkanlığını yapıyor. 4 yıldır ortada görünmedi. Kendi ilçesine bile doğalgaz getiremedi. Ankara’ya gidip nasıl iş bitirecek” dediler.

Kazmaz köylülere Milli ürün çay kanunu projelerini anlattı. Çay’da destekleme priminin 50 kuruş olması gerektiğini ve bu paranın kaynağını nasıl bulacaklarını detaylıca anlattı.

PAZAR’DA BÜYÜK ÇOŞKU

Sabahın erken saatlerinden itibaren çalışmalara başlayan MHP Milletvekili O.Cem Kazmaz, Pazar ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Pazar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Turgut Yaşar SAĞBAŞ’ı ziyaret eden Kazmaz, Pazar esnafı hakkında bilgi aldı. Esnafın zor durumda olduğunu söyleyen KAZMAZ, “Esnafımızın sorunlarını MHP İktidarı çözecek inşallah, Çünkü MHP Milli bir partidir. Önceliği millettir”dedi.

 

 

KAZMAZ’A AVM ÇIKIŞI İÇİN TEŞEKKÜR

Pazar Esnaf Kefalet kooperatifi başkanı Ekrem Kılıç ise Cem Kazmaz’a televizyonlarda ve basında çıkan AVM Esnafı öldürecek çıkışından dolayı teşekkür etti.Ekrem Kılıç Konuşmasında” Cem Beyi yakından takip ediyoruz. Esnafın sorunlarıyla yakından ilgilendiğini biliyoruz. İcralık olan esnafları, dükkanını kapatmak zorunda kalan esnafları gündeme taşıyan tek siyasetçidir. Ayrıca Avm Esnafı öldürecek çıkışını sonuna kadar destekliyor ve bu sorunları gündeme taşıdığı için kendisine sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

MHP Milletvekili Adayı O.Cem Kazmaz, MHP Rize İl başkanı Serkan BİRBEN, MHP Pazar ilçe başkanı Erdoğan Pınar, MHP Rize ülkü ocakları il başkanı Recep BAKIRCI, MHP Rize il başkan yardımcısı İmdat ÖNÇIRAK ve MHP’li yöneticiler toplantıların ardından Pazar esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Pazar esnafı Cem Kazmaz ve beraberindekilere yakın ilgi gösterirken sokakta grubun yanına gelen bir bayan” 12 yıldır başkalarına oy verdim bu seçim döneminde sizi yakından izliyorum. Rize için projeleri olan tek aday sizsiniz. Oğlum sizin her toplantınıza geliyor. Bende bu seçimde ne olursa olsun size oy vereceğim” dedi.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın