Vatandaşlar Karal’ı bağrına basıyor

Vatandaşlar Karal’ı bağrına basıyor

 

 

“Habu bizum Hasan değil mi?, çekilun bakayim, o kurban olayim sağa”

Rize’de genç yaşta siyasete adım atan ve bugün geldiği noktada taraflı tarafsız tüm kesimlerin sevgisini kazanan AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal karış karış gezdiği köy ve mahallelerde 7’den 70’e herkes tarafından büyük sevgi gösterileri ile karşılanıyor. Vatandaşlar Karal’ı görünce “Habu bizum Hasan değil mi?, çekilun bakayim, o kurban olayim sağa” sözleri ile sevgisini gösteriyor.

AK Parti Rize Milletvekili ve yeni dönemde 1’inci sıra milletvekili adayı olan Hasan Karal köy ve mahallelerde vatandaşlarla buluşuyor, Rize’deki devasa projeleri anlatıyor. Vatandaşların sorularını tek tek yanıtlayan Karal, yeni dönemde planlanan ve yapımı devam eden projeler hakkında bilgilendirme yapıyor.

 

 

7’DEN 77’YE SEVGİ SELİ

Karal’ın gittiği her yerde genç yaşlı kadın erkek büyük sevgi gösterileri ile karşılıyor. İl Başkanlığı ve milletvekilliği döneminde vatandaşları dinleyen sorunlarının çözüme yardımcı olmaya çalışan Karal, şimdi ektiğini biçiyor yorumlarının yapılmasına neden oluyor. Karal’ı gittiği köyde “Habu bizum Hasan değil mi?, çekilun bakayim, o kurban olayim sağa” sözleri ile karşılayan bir kadın Karal’a dua etti.

Ziyaretleri sırasında Karal’ın yanına gelen 80 yaşındaki bir teyze eski Türkiye anılarını anlatarak, “Zamanında açtan ölüyorduk. 25 kiloluk buğdaydan dolayı sıralara giderdik buğday alamayıp 3 gün aç durduk. Bunları ben çok iyi biliyorum. Allah sizden razı olsun. Dünyadan vazgeçerim sizden vazgeçmem “ dedi. Şehit Oktay Türüt’ün mezarını ve evini ziyaret eden Karal yakınları ile görüştü.

 

 

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın