Ayar, Köylere Yapılan Yatırımları Değerlendirdi

Ayar, Köylere Yapılan Yatırımları Değerlendirdi

 

 

Ak Parti Rize Milletvekili Adayı Hikmet Ayar, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Rize şehir merkezi ve Çayeli’ne bağlı Demirhisar ve Akpınar köylerinde ziyaretlerini gerçekleştiren Ayar, burada vatandaşların görüşlerini ve sorunlarını dinledi.

Türkiye ölçeğinde yapılan yatırımları değerlendiren Ayar, vatandaşlarla yatırımların durumu hakkında istişarelerde bulundu.

Ak Parti hükümetleri döneminde Türkiye’de tarımsal kalkınmayı geliştirdiklerini ve köylere büyük yatırımlar yapıldığını belirten Ayar, “Ak Parti olarak kırsal altyapıyı geliştirmek ve kalkınmayı sağlamak amacıyla çeşitli projeler geliştirdik ve Cumhuriyet tarihimizin en büyük kırsal altyapı hamlesini başlattık. Türkiye genelinde köylerin yol ve içme suyu gibi temel altyapı ihtiyaçlarına yönelik 2005 yılında başlattığımız KÖYDES Projesine, zamanla küçük ölçekli sulama ve atık su işlerini de dahil ederek entegre bir altyapı programına dönüştürdük. Projeye 2005-2014 döneminde yaklaşık 9,2 milyar TL kaynak tahsis edildi” dedi.

AK Parti olarak çevre konularında uluslararası gelişmeleri yakından takip etmeye devam edeceklerini belirten Ayar, doğayı koruma ve kullanma dengesini gözeten ve yöresel anlamda sürdürülebilir kaynak kullanımının önemini bilen bir anlayışla çalışmalar üreteceklerini söyledi.

 

 

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın