Tophane’de Coşkulu Açılış

Tophane’de Coşkulu Açılış

 

 

AK Parti Rize İl Başkanlığı Tophane Mahallesi’nde seçim irtibat bürosunun açılışını vatandaşların da katılımıyla coşkulu bir şekilde gerçekleştirdi.

Açılış törenine AK Parti Rize Milletvekili Adayları Hasan Karal, Hikmet Ayar ve Osman Aşkın Bak, Ak Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Halk oyunları gösterisinin yapıldığı açılış töreninde Ak Parti Milletvekili Adayları Hikmet Ayar ve Osman Aşkın Bak vatandaşlarla horon oynadı.

KARAL, MHP’YE YÜKLENDİ

AK Parti Rize Milletvekili Adayı Hasan Karal, “Bizim dini duyguları süistimal yaptığımızı söyleyen Milliyetçi Hakeret Parti’sinin Sayın Genel Başkanı’na buradan sesleniyorum. Rize’nin Pazar ilçesinde Miraç Kandili gecesinde MHP’nin Rize milletvekili adayı kendi siyasi broşürünü elif-ba’nın içerisine koyarak kandil hediyesi şeklinde dağıtıyor. Bu din istismarı değil midir diye soruyorum. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu” şeklinde konuştu.

RİZE’DE 5-0’LIK SONUÇ VAR

Seçim sonuçlarında Rize’yi yeni bir rekorun beklediğini söyleyen Ayar, “Yaptığımız anketlerde ve sokakta yaptığımız tespitlerde, Rize 5-0 olacak bir sonuca doğru gidiyor. İnşallah yeni bir rekor Rize’yi bekliyor. En büyük mahallelerimizden bir tanesi olan Tophane Mahallemiz de bu rekora çok büyük katkı verecektir” diye konuştu.

BAK, “TOPHANE MAHALLESİ BANA KASIMPAŞA’YI HATIRLATTI”

AK Parti Rize Milletvekili Adayı Osman Aşkın Bak, “Tophane Mahallesi bana Kasımpaşa’yı hatırlattı. Kasımpaşa’da da AK Parti bayrakları her tarafa asılı bir şekildedir. Burası da Recep Tayyip Erdoğan’a ‘Biz, yiğit adamı, uzun adamı çok seviyoruz diyor.

 

 

 

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    isimsiz

     21 Mayıs 2015 11:51
         

    her zaman milletle iç içeyiz

Yorum Yapın