Rize, Ticaret Yollarının Merkezinde Yer Alacak

Rize, Ticaret Yollarının Merkezinde Yer Alacak

 

 

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, geliştirdikleri ve uygulamaya koydukları projelerle Rize’yi uğrak bir ticaret merkezi haline getireceklerini söyledi.

Karal, Ovit, Lojistik Merkez ve Havalimanı üçgeninde Türkiye’nin önemli kavşak noktalarından birisi olacağını belirterek, ticaretin diğer sektörleri de büyüteceğini, Rize’nin gelecek 50 yılına etki edecek çalışmalar yaptıklarını söyledi.

RİZE’NİN ULAŞIM AĞI YENİLENİYOR

Karal, “Çayeli-Hemşin, İkizdere-Ovit, Kendirli-Derepazarı, Güney Çevre yollarını yapıyoruz. Türkiye’nin en büyük projelerinden bir tanesi olan Lojistik Merkez projesini yapıyoruz. Dünyanın en büyük deniz doldurularak yapılan 3. Havalimanını Çayeli’yle Pazar arasında başlattık. Sondaj çalışmaları şu anda devam ediyor” dedi.

TİCARET YOLLARI ÜZERİNDE BİR RİZE

Rize’yi gelecek yüzyıllara taşıyacak projeler geliştirdiklerini belirten Karal, “Yapmış olduğumuz vizyon projelerle Rize’yi Ortadoğu’yla birleştirerek, yolların kavşak noktası haline getireceğiz. Ulaşım olanaklarını her yönden iyileştiriyoruz. Rize ticaret yolları üzerindeki konumunu güçlendirerek her alanda büyük ilerlemeler sağlayacaktır” diye konuştu.

Çayeli ilçesinde ve Büyükköy beldesinde ziyaretlerini devam ettiren Karal’a Çayeli Belediye Başkanı Atilla Esmen ve Büyükköy Belediye Başkanı Mustafa Külünkoğlu, il yönetim kurulu üyeleri ve Ak Parti İlçe Başkanları eşlik etti..

 

 

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın