Rizeli'nin Bekaroğlu'na Tepkisi!..

 
-Bekaroğlu'na "Fikri Sağlar" tepki

Basın mensuplarının soru sorduğu sırada mikrofonu alan bir vatandaş, "Ben halkım. Söyleyeceklerimden dolayı özür diler konuşmanızdan dolayı tebrik ederim. Sizin milletvekili adayınız Fikri Sağlar, bundan bir süre önce Rizelinin canı ciğeri olan Reisicumhurumuz Recep Tayyip Erdoğan için 'Onun Müslüman olduğuna inanmıyorum' dedi. Ben bunu kınıyorum" şeklinde tepki gösterdi. Bunun üzerine Bekaroğlu, "Neyse" diyerek mikrofonu vatandaşın elinden aldı.

Vatandaşın, "Neyse ne demek? Siz genel başkan yardımcısı değil misiniz?" diyerek tepkisini sürdürmesi üzerine CHP Rize milletvekili adayı Kenan Bıyık "Muhatabınız o değil" yanıtını verdi.

Tepkisini artıran kişi "Ne demek o değil? Benim reisicumhurum 'Allah'a inanmıyor' diyor. Öyle bir şey olabilir mi? Siz genel başkan yardımcısı değil misiniz? Niye uyarmıyorsunuz? O Allah'a inanmış, Resulullah'a iman etmiş bir adam. Siz de Rizelisiniz. En Müslüman adam Rize'den çıkar" dedi.

 

 



Bunun üzerine Bekaroğlu, CHP'nin siyasetin, kimliklerin, dinin, imanın, bayrağın, vatanın üzerinde siyaset yapılmasını yanlış bulduğunu ifade ederek, "Bunlar bütün Türk halkının ortak değerleridir. Herkesin kimliğine, inancına, yaşam tarzına saygımız var. CHP herkesin kimliğinin, inancının, yaşam tarzının teminatı olacaktır. Bunun altını çiziyoruz. Din üzerinden, mağduriyet üzerinden siyaset yapılmasını reddediyoruz. Hiç kimsenin dini, imanı üzerinde, kimseye konuşma hakkı vermiyoruz. Herkesin imanı göğsünde saklıdır" ifadesini kullandı.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    mapavrili

     24 Mayıs 2015 17:43
         

    40 kocali hürmüz gibi bu adam her sene bir kapi  degistiriyor ama eminim bu kapidan sonu cikar insanlah laik oldugu yeri buldu rize den böyle kivrik insanlar ciktimi zoruma gidiyor ama eminim eski devsirmelerden geliyordu

  2. 0 0
    {usertitle}

    köse

     25 Mayıs 2015 10:17
         

    yanar döner ınsanları halkımız arasına almaz once verdıgınız sozlerın arkasında durun

  3. 0 0
    {usertitle}

    müstahsilim ben

     25 Mayıs 2015 11:47
         

    bu vatandaş bence rizelifalan değildir rizeli dedinmi 2001 yılını hatırlayacaksın sanra tam 13 yıl bügüne kadar yaşattırılan hayatını da unutmayacaksın bakınız din yücedir siyaset üstüdür hiçkimse malzemeetmesin her koyun kendibacağından asılmalıdır bügün rizeli vatandaş haftalık 1,5 kg et alabiliyormu nasıl sağlıklı nesiller rizede yetişebilsin bu memlekette açlık kıtlık yoksulluk başgösterdi 13 yıl önce hepberaber inandık AKP Yİ İKTİDAR ETTİK yahu 3 y ile vaat yapmamışmıydılar işte sonuç ortada çareyok kıvırtmaktayok bu kez 4 yıllığına chp iktidara koşacak yettibeee.

Yorum Yapın