Büyüyen, Gelişen ve Kalkınan Bir Rize

Büyüyen, Gelişen ve Kalkınan Bir Rize

 

 

Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı ve AK Parti Rize Milletvekili Hayati Yazıcı ve Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, 2023 Türkiye vizyonuna uygun olarak büyüyen, gelişen ve kalkınan bir Rize oluşturmak istediklerini söyledi.

Rize’nin Çayeli ilçesi ve Madenli beldesinde seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam eden AK Parti heyeti, vatandaşlarla bir araya gelerek Rize’de devam eden projeleri anlattı.

TEDBİRLER VE DOĞRU POLİTİKALAR RİZE’Yİ GELİŞTİRİYOR

Rize’yi tarım, sanayi ve ticarette Türkiye’nin önde gelen şehirleri arasında göstermek istediklerini belirten Yazıcı, “AK Parti iktidarları döneminde şehrimizde tarımda, sanayide ve ticarette destekleyici tedbirler alarak ve doğru politikalar izleyerek büyük ilerlemeler sağladık. Rize’nin 2023 Türkiye vizyonuna ayak uydurması için Anadolu’yla olan bağlantısının iyileştirilmesi gerekmektedir. Bunun için de Ovit Tüneli’ni yapıyoruz” dedi.

RİZE GÖÇ ALAN BİR İL OLACAK

Lojistik Merkez’in Rize’yi bir ticaret üssü haline getireceğini ifade eden Karal, “800 dönümlük bir deniz dolgusuyla İyidere ilçemizde yapacak olduğumuz Lojistik Merkez Rize’yi bir ticaret merkezi haline getirecektir. Türkiye’nin ve dünyanın önemli firmaları Rize’de temsilcilikler açacak ve ticari faaliyetlerini buradan yürütecektir. Ayrıca Kalkandere’de inşası devam eden Organize Sanayi Bölgesi’nde de üretim ve istihdam sağlanacaktır. Rize göç alan bir şehir konumuna gelecektir” diye konuştu.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın