AK Parti’yle Rize’de Sporda ve Sosyal Hizmetlerde Büyük İlerleme

AK Parti’yle Rize’de Sporda ve Sosyal Hizmetlerde Büyük İlerleme

 

 

AK Parti Rize Milletvekili Adayı Osman Aşkın Bak, AK Parti’nin gerek gençlik ve sporda gerekse sosyal hizmetler anlamında Rize’de önemli hizmetler yapıldığını ve bunun artarak devam edeceğini vurguladı.

Bak, Rize’nin Pazar ilçesindeki Mehmet Akif Pirim Spor Salonu’nu ve Özel Doğu Karadeniz Engelli Bakım Merkezi’ni ziyaret etti.

Rehabilitasyon merkezindeki engellilerle bir araya gelen Bak, vatandaşların iyi koşullarda hizmet görebilmeleri için gerekli takipleri yaptıklarını söyledi.

Osman Aşkın Bak, spor salonundaki gençlere idmanlarında eşlik etti. Güreş salonunda bulunan küçük bir çocukla mindere çıkan Bak, küçük bir gösteri maçı yaptı. Osman Aşkın Bak, ziyaretin sonunda genç sporcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

HER GEÇEN GÜN HİZMETİN KALİTESİ ARTIYOR

AK Parti’nin insanı temele alan hizmet politikaları sayesinde Rize’deki eğitim, spor ve sosyal hizmet faaliyetlerinin gelişme gösterdiğini vurgulayarak, “Bütün Türkiye genelinde olduğu gibi 13 yıllık AK Parti döneminde Rize’mizde de eğitimden spora, sosyal yardımlaşmadan sağlık hizmetlerine kadar birçok alanda gelişme olmuştur. Vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak çalışmalarımıza yön veriyoruz. Hizmetlerimizin kalitesini her geçen gün daha da arttırarak yolumuza devam ediyoruz” dedi.

HİZMETİN BOYUTUNU RAKAMLAR ORTAYA KOYUYOR

 

 

Osman Aşkın Bak, “Rize’de yapılan sosyal yardımlar 2003 yılında yıllık 2,5 milyon TL idi. 2014 yılında bu rakam 42 milyon TL’ye ulaşmıştır. 2007 yılında engellilere evde bakım ve rehabilitasyon hizmeti başlatarak engelli vatandaşlarımızın hayat kalitesini yükseltme yolunda önemli adım attık. 2007’de Rize’de 499 vatandaşımız bu hizmetten yararlanırken 2014 yılında 3.600’e çıktı” şeklinde konuştu.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    köse

     25 Mayıs 2015 10:12
         

    durmak yok yola devam

Yorum Yapın