Rize`de Erdoğan`a Destek Yürüyüşü

Rize hemşerisi Recep Tayyip Erdoğan`a sahip çıktı. Cumhuriyet Meydanında başlayan ve binlerce kişinin katıldığı yürüyüşte Rize’den güçlü bir ses yükseldi.

 

 

 

"ERDOĞAN`I BAŞKAN YAPACAĞIZ"

 

 


Burada ilk konuşmayı yapan Ak Parti İl Başkanı Muhammed Avcı, “Bu gün seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkmak için bu yürüyüşü düzenledik. Hepinize katıldığınız için teşekkür ediyoruz. Geçtiğimiz günlerde HDP Genel Başkanı Demirtaş, Erdoğan’ı başkan yapmayacağız dedi. Ama biz vereceğimiz destekle hemşerimizi Türkiye Cumhuriyeti ilk başkanı yapacağız. Hepinizi saygıyla sevgiyle selamlıyorum” dedi.

 

 

"RİZELİLER TÜM DIŞ GÜÇLERE TOKAT VURACAK"
Ak Parti Milletvekili adayı Osman Aşkın Bak “Rize’nin bir kez daha milletin adamını sevdiğini gösterdiniz. Size onun selamını getirdim. Bir kez daha uzun adamın arkasında durdunuz. Sizlerle gurur duyuyoruz. 7 Haziran’da diğer partileri sandığa gömeceğiz. Rizeliler 7 Haziran’da tüm dış güçlere tokat vuracak. Burası Rize, Rizeli arkanda yürü Recep Tayyip Erdoğan. Seçim akşamı da buradan  Cumhurbaşkanına mesaj vereceğiz” diye konuştu. 

 

 

"BUGÜN RİZE YENİ BİR DESTANIN MESAJINI VERDİ"
Ak Parti Milletvekili adayı Hikmet Ayar, “Bugün Rize yeni bir destan yazacağının mesajını vermiştir. Pazar günü Rize’den yine zafer sesleri yükselecektir” ifadelerini kullandı.

"DÜNYA LİDERİNİN BAŞINI ÖNE EĞDİRTMEYECEĞİZ"

 

 


Ak Parti Milletvekili Hasan Karal, “Sizler çok büyüksünüz. Sizler muhtar bile olmaz denen Recep Tayyip Erdoğan’ı dünya lideri yaptınız. Pazar günü İsraili kahretmeye hazırmısınız. Sisi’yi kahretmeye hazır mısınız. Bunların tek hedefi var dünya liderimizin başını önüne eğdirtmektir. Bizler onun başını yere eğdirtmeyeceğiz.  Pazar günü sadece bizim değil dünya mazlumlarının bayramını kutlamak için tekrar buluşmak üzere hepinizi Allah’a emanet ediyorum” şeklinde konuştu.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 2 0
    {usertitle}

    SALİM KAZMAZ

     5 Haziran 2015 20:21
         

    BUGÜN RİZE BİR BAŞKA GÜZELDİ.EZİLENLERİN GÜR SESİ,SUSKUN DÜNYANIN HÜR SESİ.KİMSESİZLERİN KİMSESİ ADAM GİBİ ADAM SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ RECEB TAYYİB ERDOĞANA RİZEDEN ÇOK GÜÇLÜ BİR SESLE BAĞLILIĞINI BİR KEZ DAHA BÜTÜN DÜNYAYA HAYKIRDI.7 HAZİRANDA DAHA GÜÇLÜ BİR SESLE  BUNU BİR KEZ DAHA ALLAHIN İZNİYLE BÜTÜN DÜNYAYA HAYKIRACAĞIZ İNŞALLAH.TEŞEKKÜRLER RİZEM

     

     

  2. 3 0
    {usertitle}

    Abdullah Tanrıkulu

     5 Haziran 2015 23:45
         

    Bugün eğitim ve araştırma hastanesinde görevli gezici ve paralelci doktorların bu gösteriden ne kadar rahatsız olduğuna şahit oldum.....

    Bu gösteri AKPARTİ  teşkilatına RİZE de BUNLAR diye başlayan cümlelerle laf atan hazmedemeyen bu gezici, paralel çetecilere iyi bir tokat vurulmuştur. Bu gezici ve paralelcilerin pazartesi sabahı yüzlerini görmeye ve nasıl kıvıracaklarını hayretle merak ediyorum.Bizeli leri de uyanık olmaya davet ediyorum

  3. 0 0
    {usertitle}

    Davut Özkaya

     6 Haziran 2015 12:08
         

    Çok güzel bir tespit...Bunlar çok şımarmış, gezici ve paralel çeteye destek verenler yarın hesap günü hesap veremezler.Hastanedeki doktorlar ise çok profosyonelce tahrikler ediyor.

Yorum Yapın