İkizdere'de İsmail Kahraman Sevinçi

İsmail Kahraman'ın TBMM Başkanı seçilmesi

- AK Parti İstanbul Milletvekili Kahraman'ın TBMM Başkanı seçilmesi memleketi İkizdere'de sevinçle karşılandı

 

 


AK Parti İstanbul Milletvekili İsmail Kahraman'ın TBMM Başkanı seçilmesi memleketi Rize'nin İkizdere ilçesindeki hemşehrilerini mutlu etti.

Kahraman'ın ilçeye bağlı Tulumpınar köyünden komşusu olduğunu söyleyen Rahmi Keleş, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Çok sevinçliyiz. Ülkemize ve milletimize faydalı hizmetler yapacağına inanıyoruz. Kendisine dua ediyoruz" dedi.

Köyde şenlik düzenleyeceklerini kaydeden Keleş, "Kendisi her yaz buraya gelir, yaklaşık 1-2 ay burada kalır. Zaten yeni ev yaptırdı. Tecrübesi olan bir siyasetçi. Refah Partisi döneminde Kültür Bakanlığı yaptı. Bu işi hayırlısı ile götüreceğine ve ülkemizi refaha çıkaracaklarına inanıyoruz" ifadesini kullandı.

Ramiz Salman ise Kahraman'ın TBMM başkanı seçilmesinden duyduğu mutluluğu dile getirerek "Memleketimize hizmet edeceğine inanıyoruz. Biz de seçilmesinden dolayı hemşehrileri olarak gururluyuz. Kendisi çok iyi bir insandır" diye konuştu.

Kenan Özmen de Kahraman TBMM Başkanı seçildiğinde heyecanlandıklarını belirterek "İlçemizden böyle bir insan çıktı. Kendisinin bu ülkeye güzel hizmetler yapacağına inanıyoruz. Hemşehrileri olarak kendisini kutluyoruz. Bizim için gurur verici bir olay. Allah yolunu açık etsin" dedi.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın