Karal’dan Kalkandere – İkizdere ortak Adliye İnşaatında İnceleme

Karal’dan Kalkandere – İkizdere ortak Adliye İnşaatında İnceleme

 

 

AK Parti Rize milletvekili Hasan Karal Kalkandere -İkizdere ortak adliyesi ve inşaatını inceleyerek çalışmaların son durum hakkında bilgiler aldı.

Milletvekili Karal Kalkandere ve İkizdere bölgelerinde ki çalışmaları incelemeye devam ediyor. Karal,  Varda suyu çalışmalarının ardından bölgedeki bir diğer yatırım olan Adliye binası inşaatını gezerek yüklenici firma yetkilisinden projenin son durumu hakkında bilgiler aldı.

Karal’a incelemeler sırasında İlçe başkanı Hasan Ayyıldız, Kalkandere Kaymakamı Ömer Çimşit, İl genel meclisi üyeleri ve diğer ilgililer keşlik etti.

Karal, inşaat çalışmaları devam eden Kalkandere- İkizdere ortak adliyesinin son derece modern bir bina olduğunu belirterek inşaatın bu yılsonunda bitmesini beklediklerini ifade etti. Adliye binasıyla ilgili bilgi veren Karal, “Yaklaşık 3 milyon 400 bin liraya mal olan adliye binamızın toplam alanı 830 metre kare olmakla birlikte, inşaat alanı 280 metre kare üzerine kurulmuştur. Yüklenici firma son derece hızlı bir şekilde çalışmalarını sürdürmektedir. İnşallah bu yıl sonunda inşaat çalışmalarının bitmesiyle birlikte her iki ilçemize de hizmet verecek son derece modern bir adliye binasına kavuşmuş olacağız.” Dedi


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın