Karal Ağız ve Diş Sağlığı Merkezini Gezdi

Karal Ağız ve Diş Sağlığı Merkezini Gezdi

 

 

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize’de hizmete giren Ağız ve diş sağlığı merkezini ziyaret etti.

Milletvekili Karal yaklaşık bir ay önce hizmete giren Rize Ağız ve diş sağlığı merkezindeki birimleri gezerek bilgiler aldı. Karal’a incelemeler sırasında il yönetim kurulu üyeleri, Rize Halk Sağlığı Müdürü Mustafa Tepe,  Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Gökhan  Demiral, Ağzı  ve Diş  Sağlığı Merkezi  Başhekimi  Uğur Yıldırım eşlik etti.

Hastanedeki birimleri tek  tek  gezen Karal bu birimler ve işleyişleri hakkında yetkililerden  bilgiler aldı. Karal Ağız ve Diş sağlığı merkezinin son derece modern ve en son teknolojiyle donatıldığını belirterek, “  Rizeli hemşerilerimiz ağzı ve diş sağlıklarıyla ilgili sorunlarında tedavilerini artık son teknolojiyle donatılmış bu hastanemizde görecekler. Hastanemiz son derece modern ve içindeki cihazlar bakımından son teknolojiyle donatılmıştır. Ağız ve diş sağlığının yanı sıra içindeki diğer birimlerle de hemşerilerimize hizmet vermektedir.” dedi

Karal binanın zemin artı 5 kat üzerine kurulu olduğunu ifade ederek içinde;  Ağız ve diş sağlığı merkezi ile cerrahi ünitesi, toplum sağlığı merkezi, 9 hekimlik aile sağlığı merkezi, halk sağlığı laboratuarı, ana- çocuk sağlığı merkezi, verem savaş dispanseri, evde sağlık birimi, halk sağlığı müdürlüğü ve genel sekreterlik birimlerinin olduğunu söyledi.


Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    isyan

     13 Temmuz 2016 23:34
         

    binanın su aldığını da söyledilermi sayın vekil e? ben söylüyorum bina su alıyor müteahitişi doğru olmaz dedik!

Yorum Yapın