Avcı’dan Rizeli müsteşar Arısoy’a tebrik ziyareti

Avcı’dan Rizeli müsteşar Arısoy’a tebrik ziyareti

 

 

AK Parti Rize il başkanı Muhammed Avcı ve beraberindeki heyet Kültür ve Turizm bakanlığı müsteşarı Rizeli Ömer Arısoy’u makamında ziyaret ederek tebrik ettiler.

İl başkanı Muhammed Avcı ve beraberindekiler Ankara’daki ziyaretleri kapsamında Kültür ve Turizm bakanlığı müsteşarı Rizeli hemşerileri Ömer Arısoy’u  da makamında ziyaret ederek tebrik ettiler. Rize’deki turizm yatırımları ve turizm çalışmalarıyla alakalı sohbet ettiler.

İl başkanı Avcı Rizeli bir hemşerilerin Kültür ve Turizm Bakanlığı müsteşarlığı gibi önemli bir görevde olmasından dolayı gurur duyduklarını belirterek, “ Teşkilatım ve Rizeli hemşerilerimin adına kendisini tebrik ediyorum. Son yıllarda Rize’deki turizm potansiyelinin ortaya çıkması ve artan turizm taleplerini göz önüne aldığımız zaman Turizm bakanlığımız müsteşarının Rizeli bir hemşerimizin olması bizler bir için avantaj olmuştur. Bugünde hem kendisini ziyaret edip tebrik ettik hem de Rize’deki turizm yatırımları ve çalışmalarıyla ilgili kendileriyle sohbet ettik.  Kendisine misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ediyoruz. “ dedi

Kültür ve turizm bakanlığı müsteşarı Ömer Arısoy’da İl başkanı Avcı ve beraberindekilere nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, her zaman Rize’nin ve Rizeli hemşehrilerinin yanında olduğunu Rize’deki turizm yatırımlarını ve çalışmalarını yakından takip ettiğini ifade etti.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın