Milletvekili Karal Derecik Köyünde

Milletvekili Karal Derecik Köyünde

 

 

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Büyükköy Beldesine Bağlı Derecik Köyüne Giderek Vatandaşlarla Bir Araya Geldi.

Milletvekili Karal beraberindeki İl yönetim kurulu üyeleri, Çayeli İlçe Başkanı Ali Kar, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Kazancı, Büyükköy Belediye Başkanı Hamza Saruhan, Madenli Belediye Başkanı Necip Yazıcı ve il genel meclis üyeleriyle birlikte Derecik köyüne giderek muhtar ve vatandaşlarla bir araya geldi. Karal muhtardan köy hakkında bilgiler aldı. Vatandaşlarla sohbet ederek onların sorunlarını dinledi. Rize’de ve Türkiye’de yapılan yatırımlarla ilgili bilgiler vererek vatandaşların ülke gündemi ve güncel konular hakkındaki sorularını yanıtladı.

Milletvekili Karal ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, “ Ülke olarak yoğun bir gündemin içindeyiz. Bir yandan 15 temmuz darbe girişimi sonrasındaki Fetö operasyonları ve soruşturmaları devam ederken biryandan da Fırat kalkanı harekatı çerçevesinde önemli adımlar atıyoruz. Böylesi yoğun bir gündemde ülkemizdeki yatırımların hız kesmeden devam etmesi için çalışmalarımıza ara vermeden devama ediyoruz.   Köylerimizin sorunlarını yerinde tespit etmek için nokta ziyaretleri yapıyoruz. İl genel meclis üyelerimiz ve il teşkilatımız bizimle beraber programlara katılarak sorunları yerinde gözlüyorlar. Çözüm için hep birlikte gayret gösteriyoruz. Buradaki amacımız sizlerin düşüncelerini dinlemek. Özellikle yerel sorunlarımız noktasında sizlerden gelen talep ve önerileri değerlendirmek. Sizlerle birlikte el birliğiyle ve bu tür toplantılarımızın katkılarıyla özellikle köylerimizdeki sorunları en aza indirmeyi arzu ediyor ve bu doğrultuda çalışmaya devam ediyoruz” dedi

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu’na ziyaret

Milletvekili Karal Derecik köyü ziyaretinin ardından Güneysu’da bulunan Recep Tayyip Erdoğan üniversitesi fizik tedavi ve rehabilitasyon yüksek okulunu ziyaret etti. Güneysu ilçe başkanı Mehmet Akif Karslı ve belediye başkanı Halil Turan’ında eşlik etiği ziyarette Karal müdür yardımcısı Sinan Saral’dan okul hakkında bilgiler aldı.

Milletvekili Karal Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nin her geçen gün daha da gelişip büyüdüğünü belirterek son derece modern bir Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu’nun üniversite bünyesinde hizmet verdiğini belirtti. Karal okul binasının 3 kattan oluştuğunu içerisinde idari birimler, 8 adet sınıf ve laboratuarların yer aldığı Modern donanımlı bir okulun hizmet verdiğini ifade etti.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın