Avcı’dan Mevlid Kandili Mesajı

AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, bu gecenin Mevlid Kandili olması dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

 

 

 

İl Başkanı Avcı mesajında şunları kaydetti: Âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V)’in dünyaya teşriflerinin, yıl dönümünde bir Mevlid Kandili’ni daha idrak etmenin sevincini, huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Mevlit Kandilini, O'nun kutlu hayatını ve insanlığa tebliğ ettiği kutsal mesajını anlamamıza ve sinelerimize yerleşmesine vesile olması için  bir fırsat gibi görmeliyiz.

Sevgili  peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V) i Müslümanlar olarak her yönüyle doğru tanımalı, insanlığa doğru tanıtmalıyız.

Rahmet peygamberi Hz. Muhammed ( S.A.V) bizlere sabrı, şefkati, vicdanı, affı, hoşgörüyü adaleti ve merhameti öğretti. Bizler de onun ümmeti olarak bu öğretilerini kendimize şiar edinerek zalimin zulmünün arttığı dünyamızda hakikat ışığını yakmalıyız. Başta ülkemiz olmak üzere, İslam coğrafyası üzerinde oynanan oyunları görmeli ve birlik olarak bu  oyunları bozmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle Mevlit Kandilinin, İslam alemi ve tüm insanlık adına birliğe, beraberliğe, kardeşlik bağlarımızın güçlenmesine ve yeni rahmet kapılarının açılmasına vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan diliyor ve Ayrıca geçtiğimiz günlerde vefat eden  il  başkan yardımcımız Osman Karavin için sahil camiinde bugün, akşam ve yatsı namazı arasında okutulacak  Mevlid-i şerife de tüm hemşerilerimizi davet ediyorum.” 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın