“Türkiye’den Rahatsız Mı Oluyorsunuz?”

 

 

Osman Aşkın Bak, Almanya Ve Hollanda’ya Seslendi: “Türkiye’den Rahatsız Mı Oluyorsunuz?”

Bak, konuşmasında, “Almanya, Hollanda Türkiye’den rahatsız mı oluyorsunuz? Teröristleri besliyorsunuz. Terör örgütünün kampından canlı bağlantı yapıp ülkenizde programlar düzenlettiriyorsunuz. Hani insan haklarını ve demokrasiyi en iyi siz savunuyordunuz? Bu millete asla diz çöktüremezsiniz.” Dedi.

AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, Rize’nin Pazar ve Fındıklı ilçelerinde partisinin düzenlemiş olduğu toplantılara katıldı. AK Parti Milletvekili Bak burada vatandaşlarla ve esnafla bir araya geldi.

TÜRKİYE’NİN DURACAK VAKTİ YOK

Türkiye’nin dış tehditlere karşı hızlı karar alabilmesinin gerekli olduğu vurgulayan Bak, “Terör örgütleri ülkemize saldırmaktadır. Bunlarla mücadele etmek için etkin bir icraata sahip olmak gerekmektedir. Kanunlar, kararlar ve atamalar için hızlı hareket etmek lazım. Bizim duracak zamanımız yok. Durursak düşeriz. Türkiye’nin koşması lazım.” Diye konuştu.

YENİ SİSTEM 3 KAT BÜYÜME GETİRECEK

 

 

Yeni sistemin istikrar ve büyüme getireceğini ifade eden Bak, “Türkiye’nin şu an bulunduğu konumdan en az 3 kat büyümesi için Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin gelmesi gerekiyor. Bu sistem istikrarı sağlayacak bir sistemdir.” Dedi.

2001’DE YAŞANAN ANAYASA KİTAPÇIĞI FIRTLATMA OLAYI ÜLKEYE 200 MİLYAR DOLARA MAL OLDU

Anlaşmazlıklardan doğan krizlerin ülkeye pahalıya mal olduğunu hatırlatan Bak, “Cumhurbaşkanı’yla Başbakan arasında yaşanan anayasa kitapçığı fırlatma krizi Türkiye’ye 200 milyar dolara mal oldu. Bu para milletimizin cebinden çıkmıştır. “ diye konuştu.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    1000kartal

     13 Mart 2017 16:08
         

    bu sahis kim  ne is yapar meslegi ne daha önceleri bunu görenler varmi

Yorum Yapın