“Parti Ayrımı Yapmadan Evet”

“Parti Ayrımı Yapmadan Evet”

 

 

Rize’de ziyaretlerine devam eden AK Parti Rize Milletvekili Karal’a esnaflarla bir araya gelerek 16 Nisan’da ülkenin istikrarı için Evet oyu istedi. Esnaflar ise Karal’a: “Biz bu referanduma parti gözüyle bakmıyoruz. Biz ülkemizin geleceğini düşünüyoruz. Daha güçlü bir Türkiye için kararımız EVET olacaktır.” yanıtını verdi.

16 Nisan’da yapılacak olan referandum öncesinde memleketi Rize’de ara vermeden çalışan, gerek esnaf gerekse de kamu kurum ve kuruluşları ziyaret eden AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal 16 Nisan’da yapılacak referandumda neden ‘evet’ demek gerektiğini anlatıyor.

Güne Vakıf Katılım Bankası Rize şubesinin açılışına katılarak başlayan AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal esnaf ziyaretlerine Rize Küçük Sanayi Sitesi’nde devam etti. Burada esnafın sorunlarını dinleyen Karal, çözüm önerileri noktasında yardımcı oldu.

Sanayi Esnafının sorunlarıyla bire bir ilgilenen AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal kendisine verilen ikramları “İkramları 16 Nisan’da bekliyoruz.” Diyerek karşıladı. Milletvekili Karal’ın bu söylemine ise esnaflar “Ondan hiç şüphemiz yok. Biz bu referanduma parti gözüyle bakmıyoruz. Biz ülkemizin geleceğini düşünüyoruz. Daha güçlü bir Türkiye için kararımız EVET olacaktır.” Diyerek cevap verdiler.

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal Küçük Sanayi Sitesi’nden sonra esnaf ziyaretlerini merkezde sürdürdü. Karal’a ziyaretleri esnasında AK Parti Rize İl Başkan Yardımcısı Savaş Tabak, AK Parti Rize İl Başkan Yardımcısı Murat Artan, AK Parti Rize İl Yönetim Kurulu Üyeleri Ensar Ekşi, Gafur Karali, AK Parti Rize Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Temel Yaşar Hacıömeroğlu, Tuncay Kılıç, meclis üyesi Mehmet Denizci ve partililer eşlik etti.

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal ziyaretleri esnasında yaşlılar ve çocuklarla özel ilgilendi. Karal, esnaf ziyaretleri esnasında vatandaşların sıkıntılarını da bire bir dinleyerek yardımcı olmaya çalıştı.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın