BİZE DEĞİL, ÜLKESİNE İLAÇ OLDU!

Ülkesinin Milli takımına İlaç Oldu!

 

 

Ç.Rizespor’un devre arası transferi Kyle Lafferty dün oynanan K.İrlanda – Finlandiya 2016 Avrupa Şampiyonası elemeleri maçında beş dakika içinde attığı iki gol ve gösterdiği performans ile ülkesi K.İrlanda’yı sırtladı.

Ev sahibi takımın 2-1 kazandığı mücadelede Ç.Rizespor’lu futbolcu Lafferty, 33. Ve 38. Dakikalarda art arda attığı iki gol Finlandiya takımının umutlarını söndürmeye yetti. K.İrlanda takımı grup F’de 5 maç sonunda 12 puana ulaşırken, grubun lideri Romanya’nın 13 puanı bulunuyor.

 

 

Viera ve Oboabona Yedek Soyundu

Yeşil-mavili takım diğer Milli oyuncuları Osmane Viera ülkesi Fildişi Sahilleri ile özel maçta Ekvator Ginesi ile 1-1 berabere kalırken Viera oyuna 58. Dakikada dahil oldu. Bir diğer Milli oyuncumuz Godfrye Oboabona ise Nijerya forması ile Güney Afrika deplasmanında ter döktü. Oboabona bu maçta 13. Dakikada sakatlanan Omeruo’nun yerine oyuna dahil oldu, müsabaka 1-1 sona erdi.

 

Öte yandan Ç.Rizespor'un Milli oyuncuları çarşamba günü Rize'ye dönerek, Fenerbahçe maçı öncesi takımla birlikte çalışmalara yeniden başlayacaklar.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın