BAŞKAN KASAP “BİLİM SERGİSİ GÖRÜLMEYE DEĞER”

BAŞKAN KASAP “BİLİM SERGİSİ GÖRÜLMEYE DEĞER”

 

 

Rize Belediyesi ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi işbirliği ile üç gün devam edecek “Bilim Şenliği” açılış programı İsmail Kahraman Kültür merkezinde gerçekleştirildi. Programa Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ta katıldı.

Kültür Merkezi büyük salon da gerçekleştirilen program saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı. Recep Tayyip Erdoğan Üniversite Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Öğretim üyeleri, öğrenciler ve vatandaşların katıldığı program Bilimsel serginin gezilmesi ile devam etti.

Yrd. Doç. Dr. Bahadır Namdar’ın açılış konuşmasının ardından “Radyasyon ve Yaşam” konulu sunum gerçekleştirildi. RTE Üniversite Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman ve Rize Belediye Başkanı Prof. Dr.Reşat Kasap’ın  “Rize Bilimle Renkleniyor”  söyleşilerinin  ardından Bilim Atölyeleri  ve Gösteri şovlarının yer aldığı Bilimsel sergi gezildi.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, yaptığı açıklama da; “Rize Belediyesi olarak bu faaliyetlere destek veriyoruz. Bilginin laboratuar ortamından toplumun her noktasına yayılması gerekir. Bu proje de hocalarımızın da katkılarıyla Rize’ye fayda sağlayacaktır. Bu tür çalışmaları bundan sonra da belediye olarak desteklemeye devam edeceğiz. Şehrimizin insanlarının burayı gelip ziyaret etmesini arzu ediyoruz” dedi.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın