Rize Gençlik Merkezi “ Kanlı Nigar “ ile Sahnede

Rize Gençlik Merkezi “ Kanlı Nigar “ ile Sahnede

 

 

Geleneksel Türk Tiyatromuzun en önemli figürlerinden biri olan Kanlı Nigar’in acıklı, komik, müzikli, danslı serüveni 7 Mayıs 2017 Pazar akşamı Saat 20:00’da İsmail Kahraman Kültür Merkezi Büyük Salonda tiyatro severler ile buluşacak.

Sadık ŞENDİL’in yazdığı ( Müzikal Komedi) eserin Genel Sanat Yönetmenliğini Yavuz ALACA yaptığı Rize Gençlik Merkezi Kişisel Gelişim Atölyesi Drama Gurubunun Ekim ayından bu yana 28 kişilik ekip ile birlikte hazırlandıkları Kanlı Nigar oyunu 7 Mayıs 2017 Pazar Akşamı 20:00 da 2 perde ile izleyicilerle buluşacak.

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa ÇELİK yaptığı açıklamada “Rize Gençlik Merkezi Kişisel Gelişim Atölyesi Drama Gurubumuzun yaklaşık 8 aydır büyük bir özveri ile çalışmalarını sürdüğü Kanlı Nigar oyunu ile Geleneksel Türk tiyatrosunun tadına varacaklarına inanıyorum. Tüm tiyatro severleri bu güzel oyunu seyretmeye davet ediyorum.” Dedi.

Son zamanlarda başarılı çalışmaları ile göz dolduran Rize Gençlik Merkezi Kişisel Gelişim Atölyesi Drama Gurubu geçtiğimiz aylarda Samsun ilinde 18 ilin katılımı ile yapılan Gençlik Merkezleri arası Tiyatro yarışmasında bölge birincisi olarak, 18 Mayıs 2017 tarihinde Ankara’da yapılacak Türkiye Birinciliği yarışmalarında katılmaya hak kazanmışlardı.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın