Erdoğan ve Kalkavan Bir araya Gelecek

 
 

 

Erdoğan ve Kalkavan Bir araya Gelecek

3 Günlük Rize ziyaretinde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çaykur Rizespor kulüp Başkanı Metin Kalkavan ile bir araya gelecek.

Görüşmeye Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın da katılacağı öğrenilirken Başkan Kalkavan’ın yapılması planlanan ve proje aşaması tamamlanan alt yapı tesisleri başta olmak üzere birçok yeni projeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Gençlik ve Spor Bakanı Bak’a ileteceği seslendirildi. Görüşmeye Çaykur Rizespor yönetim kurulu üyeleri ve teknik direktörü Hikmet Karaman’da katılacak.

Rizeli iş adamlarının da hazır olacağı toplantıda yapımı devam eden ve gelirinin bir kısmı Çaykur Rizespor’un olacağı AVM projesi hakkında gelinen nokta ve yeni sponsorluklar konusunda bilgi alışverişinde bulunacağı seslendirildi.

AJANS53 / SPOR MERKEZİ


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 1 0
    {usertitle}

    birinsan

     6 Ağustos 2017 22:38
         

    ALLAH  ASKINA  REIS SU YÖNETIMI ANANIN BABANIN CANI ICIN REZESPORDAN EL CEKTIRT BIZI YILLARCA VEREM ETTI  LÜTFEN  RIZELIYE BIR SOR ÖNÜNE CIKANLARA SOR BU YÖNETIMI BIR ALLAHIN KULU IYI DESIN BIRAK BIZ VEREM OLMAYA DEVAM EDERIZ AMA MÜMKÜN DEGIL RIZELI KAN AGLIYOR MAALESEF RIZENIN SIVIL TOPLUMU DA AGZINI ACAMAZ OLDU --ALLAH AGIZ VERMIS BUNLAR LAL OLMUS RABBIM GÖZ VERMIS AMA KÖR OLMÜSLER:LANET OLSUN  BU KOLTUK SEVDALILIGINA  -LÜTFEN REIS RAHMETLI ANANUN CANI ICIN AL SU YÖNETIMI SAYGILAR

Yorum Yapın