İSTANBULSPOR EFSANE FUTBOLCUSUNU ANDI

İSTANBULSPOR EFSANE FUTBOLCUSUNU ANDI

 

 

İstanbulspor'un efsane futbolcularından ve Milli Takımlar eski oyuncusu Bilge Tarhan, 1. Ölüm yıldönümünde dostları tarafından anıldı. Eski takım arkadaşları ve futbol camiasından dostlarının katıldığı anma töreni 9 Ekim Pazartesi günü saat 19:00’da Akatlar Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

 

Türk futbolunun ve İstanbulspor'un yetiştirdiği efsane golcü futbolcu Bilge Tarhan’ın anısına düzenlenen 1. ölüm yıldönümü etkinliğine Sarı Siyah camia ve sporseverler katıldı.

 

 

Eski takım arkadaşlarından büyük vefa

7 Ekim Cumartesi günü Karacaahmet’teki mezarı başında, eşi ve camiadan dostları tarafından dualarla anılan Tarhan için, 9 Ekim Pazartesi akşamı da Akatlar Kültür Merkezi’nde bir anma töreni düzenlendi.

 

İstanbulsporlular Derneği Başkanı Mustafa Yurttaş’ın ev sahipliğinde düzenlenen törene, Tarhan’ın 1959-1971 yılları arasında takım arkadaşları olan Cemil Turan, Alpaslan Eratlı, Yılmaz Urul, Yıldırım İper, Gökmen Özdenak, Günay Yavaş, Yalçın Saner, Mehmet Sülün, Yavuz Bentürk, Hayrettin Deniz, Dimitri Pantazi, Yetiş Kaya ve Muhittin Güven katılım gösterdi. Törene ayrıca; İstanbulspor A.Ş. Başkanı Ecmel Sarıalioğlu ve İstanbulspor A.Ş. yöneticileri, İstanbulspor Kulübü Derneği Başkanı Mustafa Yurttaş ve dernek yöneticileri, İstanbul Lisesi Mezunları ve İstanbulsporlular Derneği üyelerinin yanı sıra, eski İstanbulspor Futbolcu ve yöneticilerinden Beşiktaş Gn. Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, eski başkan Prof. Dr. Aziz Alturfan ile Türk Spor Basını ve sporseverler de katılım gösterdi.

 

İstanbulsporlular Derneği’nin kurucusu Bilge Tarhan’dan bayrağı teslim alan İstanbulsporlular Derneği Başkanı Mustafa Yurttaş:” Bilge Tarhan gibi bir efsane kolay yetişmiyor. Artık günümüz futbolunda böyle yıldızlar yok diyebilirim. Bilge Tarhan’ın, insani değerleri ve farklı özellikleriyle Türk futbol tarihine adını altın harflerle yazdırdığına inanıyorum. Burada ailesi, eski takım arkadaşları ve sarı siyaha gönül verenler onun yaşattıklarıyla bir kez daha onur duydu.” dedi.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın