Karaca “Her şey Tamam Evlilik Paketi” ile Her Şey Tamam

“Her şey Tamam Evlilik Paketi”

KARACA İLE HER ŞEY TAMAM




Sevdiklerinizle paylaşacağınız en değerli anlara ortak olan Karaca, “Her Şey Tamam Evlilik Paketi” ile yeni ev kuracakların ihtiyaçlarını tek seferde karşılıyor.




Her evin vazgeçilmez markası Karaca, tasarladığı ürünlerle yeni evleneceklerin imdadına “Her Şey Tamam Evlilik Paketi” ile yetişiyor. Avantajlı fiyatı ve her evin olmazsa olmaz ürünlerine sahip içeriğiyle, “Her Şey Tamam Evlilik Paketi” sayesinde, tek seferde yapacağınız alışverişle, evinizin tüm ihtiyaçlarını karşılayabileceksiniz.


Karaca’nın “Her Şey Tamam Evlilik Paketi”nde, 12 kişilik yemek takımı alanlara 84 parça çatal, kaşık, bıçak takımı, 32 parça kahvaltı seti, 7 parçalık granit set, 8 parçalık çelik set, tost ve çay makinesi yüzde 50 indirimle, toplamda 2.997 TL fiyatıyla satışa sunuluyor. Karaca’nın avantajları bununla da bitmiyor. “Her Şey Tamam Evlilik Paketi” alan herkes, Karaca Home Valleria Plus evlilik paketine de yüzde 50 indirimle sahip oluyor.


Prestijli sofraların vazgeçilmez markası Karaca; mutfak, sofra ve ev tekstili kategorilerinde tasarladığı ürünleriyle yeni yuvanızı tüm ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.

Detaylı bilgiye https://www.krc.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.
Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın