Sedat Peker;" Recep Tayyip Erdoğan En Doğru Kişidir"

 

Kıymetli dostlarım,

Geçen günlerde fikirlerine değer verdiğim bir arkadaşım ziyaretime geldi. (Paylaşımlarımı günlük olarak takip eden bir dostumdur bu bahsedeceğim kişi) Yaşanılan sıkıntılara ve bazı bireysel hatalara rağmen "Mecliste Cumhur İttifakı’nı, ilk partili Cumhurbaşkanlığı seçiminde de Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı neden destekleyeceğiz?" diye sordu.

Veya "Ölçümüz destek konusunda ne olacak, nereye kadar destekleyeceğiz?" diyerek düşüncesini daha açık bir şekilde ortaya koyduğunda kendisine seni tatmin eder mi bilmiyorum ancak benim bu konudaki ölçüm şudur dedim.

Geçmiş yıllarda vefat etmiş olan babam diyelim ki halen daha yaşıyor olsaydı şu anki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da diyelim ki babamı öldürmüş olsaydı. Kendisinin karşısına geçip: "Senden korkmuyorum. Sen benim babamı öldürdün ben şerefli bir adamım senden bunun intikamını mutlaka alacağım." derdim.

Ancak dünyada yaşayan bir buçuk milyar Müslüman bizim ülkemizdeki gelişmelerden ve zalimlere karşı gösterdiğimiz dik duruştan cesaret alıp ümitlerini bizim ülkemize bağladıkları için: "Sen de bu ülkenin başındaki kişi yani tesbihin imamesi olduğun için sen şimdi bize emret biz ne yapalım." derdim.

Ancak hemen devamında da "Dünyadaki Müslümanların büyük dertleri çözümlendiğinde senden babamın intikamını almak için tekrardan mücadeleye başlayacağım ve vallahi de intikamımı alacağım." derdim. Benim ölçümün bu şekilde olduğunu söyledikten sonra arkadaşım bana döndü ve dedi ki: "Kulağıma gelenlere göre seni zaten sevmiyorlarmış." dedi.

Bu cümleden sonra gülerek: "Kardeşim eğer senin bu dediğin doğruysa bile vallahi bunun hiç bir önemi yok. Öncelikle şu yüzüme iyice bir bak. Bende sevgi böceğine benzeyen bir tip var mı?" dedim. Bütün herkes beni sevsin diye şekilden şekile giren bir insana hiç benziyor muyum diye de düşüncelerimi sözlerime ekledim.

Ben davayı seviyorum bu dava YÜCE ALLAH’ın davasıdır. Dolayısıyla da tüm insanlardan büyüktür dedim. Biz bu davaya hizmet eden herkese hizmet edeceğimize 16 yaşındayken yemin ederek yola çıktık. Bu sebeple şahsımızı kimin sevip sevmediğini biz ölçü olarak almayız. Biz inandığımız davaya kim ne kadar hizmet ediyorsa ölçü olarak sadece bunu alırız ve bu davaya hizmet ettikleri oranda da ölümüne onları sever ve ölümüne onları koruruz dedim.

Kıymetli dostlarım AK Parti döneminde 10 sene hücrede yatmam da dahil olmak üzere birçok mağduriyetlikler yaşadım. Aklınıza benim stokholm sendromuna yakalandığım lütfen gelmesin. Yani ben celladıma aşık olmadım. Tüm dünyanın ülkemize karşı hem askeri hem de ekonomik darbeler düzenlemeye çalıştığı bu yıllarda benim de kaderime bu haksızlıklar düştü diyerek sineye çektim. İnandığım dava için en iyisi olduğuna inandıklarıma da kendi çapımda destek olmaya karar verdim.

Bu süreçlerde ama az ama çok toplumumuzun büyük bir kesimi mağduriyetliklere uğramış olabilir. Ancak detaylarda boğulup resmin tamamını göremezsek Mehmet Akif Ersoy Üstadın dediği gibi “ Vallahi istikbalimizden korkulur hem de pek korkulur.” Mecliste destekleyeceğimiz Cumhur İttifakı’nı oluşturan partiler yani AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi bu ülkenin canıdır, ciğeridir, çimentosudur, demiridir.

Desteklediğimiz ilk partili Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ise bütün dengelerin alt üst olduğu birçok şeyin anlamını kaybettiği yeni oluşan dünya dengelerinde ülkemizi tecrübesiyle kazasız belasız hedefine ulaştırabilecek şu anki en doğru kişidir.

 

NOT: Kıymetli Dostlarım 22 Haziran’da Ankara ilinde NİŞANGAH ATIŞ POLİGONU’nun açılışını yapmak için Ankara’da olacağım. Tüm dostlarım benim davetlimdir.

 

ADRES: Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi 17/2

Çukurambar / ANKARA

SAAT: 17:00’da

 

BİR UMUTTUR YAŞAMAK

REİS SEDAT PEKER


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın