Sedat Peker Yeniden Binlerce Kamuflaj Gönderdi!

Sedat Peker Suriye'de Esad rejimine karşı savaşan ÖSO birliklerine yardım göndermeye devam ediyor. Peker bu kez de yazlık kamuflajlar gönderdi.

 

Suriye'de Esad rejimine karşı devam eden ÖSO mücadalesine Sedat Peker'den yine destek geldi. Yıllardır düzenli olarak ÖSO ve bölge halkına yüzlerce tırdan oluşan yardım konvoyları gönderen Peker bu defa da binlerce kamuflaj, bot, ekipman desteği sağladı.

Peker'in gönderdiği kamuflajların yazlık modeller olması dikkat çekti. Yıllardır süren savaşın başından itibaren düzenli olarak bölgeye iaşe, kamuflaj, telsiz sistemleri, dronlar, arazi araçları, battaniye gibi pek çok yardım gönderen Peker ''Sizi unutursak kanımız kurusun!'' sloganıyla yardımlarına devam ediyor.

Sosyal Medya Hesaplarından Paylaşıldı

Sedat Peker'in yardımları sosyal medya hesaplarından, ''Reis Sedat Peker'den Afrin ve Türkmen Dağı'ndaki Mücahitlere Binlerce Askeri Ekipman ve Kamuflaj Desteği. Sizi unutursak kanımız kurusun!'' şeklinde mesaj içeren dövizlerle duyuruldu. 

Ayrıca hesaplardan şu mesaj yayınlandı;

''REİS SEDAT PEKER’den Pkk, Pyd ve Esat’ın güçleriyle savaşan‬ ‪AFRİN ve TÜRKMEN dağındaki mücahitlere binlerce adet askeri yazlık kamuflaj, bot ve ekipman desteği.‬''
(Okçular tepesini terk etmeyen Uygur, Kafkas, Türkmen, Arap, Kürt Kardeşlerimizi unutursak, desteksiz bırakırsak kanımız kurusun.)


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın