Google’ın Ücretsiz Dijital Atölye Eğitimleri Rize’de

 

 

 

      Google herkesin internetten en etkin şekilde faydalanma fırsatına sahip olabilmesi için; Türkiye’ye özel içerikle hazırlanan ve ücretsiz bir eğitim hareketi olan “Dijital Atölye” projesi ile 8 Şubat Cuma günü Rizeli katılımcıları dijital geleceğe bir adım daha yaklaştıracak.

8 Şubat Cuma günü, Rize Ticaret Borsası’nda saat 14.00’te gerçekleşecek Dijital Atölye eğitimleri; yaratıcı fikrini işe dönüştürmek, dijital dünyada kariyer fırsatlarını keşfetmek isteyen Rizeli gençlere, girişimcilere; işlerini dijital fırsatlarla büyütmek isteyen KOBİ’lere, üniversite öğrencilerine, sivil toplum kuruluşlarına ve  ilgilenen herkese açık olacak.

Yüz yüze eğitime katılamayanlar,  g.co/dijitalatolye adresindeki online içeriğe Türkiye’nin her yerinden ulaşarak Dijital Atölye sertifikasına sahip olabilecek.

Google Türkiye’nin hayata geçirdiği Dijital Atölye eğitim projesi, Rize Belediyesi işbirliğiyle Rize’ye geliyor. Rize Ticaret Borsası’nda 8 Şubat Cuma günü düzenlenecek ve tamamen ücretsiz olan eğitimlerle; yaratıcı fikrini işe dönüştürmek, bu alanda profesyonel hayatını devam ettirmek isteyen gençler ve girişimciler ile işlerini büyütmek isteyen KOBİ’lerin geleceğe hazırlanmasına katkı sağlanması hedefleniyor.

Gençler online’da başarıya doğru ilk adımlarını Dijital Atölye ile atıyor

Türkiye’nin sahip olduğu genç nüfus potansiyelini değerlendirmesine ve gençlerin profesyonel hayatlarına planlamalarına katkıda bulunmayı da hedefleyen Dijital Atölye projesi kapsamındaki eğitimlerle gençleri geleceğin iş dünyasına hazırlayacak dijital yeteneklerini geliştirmelerine ve bu alandaki farkındalıklarını arttırmalarına destek verilecek. Proje, istihdam alanındaki en öncelikli ihtiyaçlar arasında yer alan nitelikli iş gücünü geliştirmeye yönelik adımlar da içeriyor.  Ayrıca KOBİ’lerin online dünyada varlıklarını oluşturma, arama ve dijital pazarlama olanaklarını daha etkin bir şekilde kullanabilmesine destek olacak bilgiler paylaşılacak.

Türkiye genelinde online eğitim

Rize’de yapılması planlanan yüz yüze eğitimlere katılamayanlar ise Dijital Atölye’nin zengin eğitim içeriklerine diledikleri yerden ve cihazdan online olarak erişerek, internet alanındaki bilgi ve becerilerini geliştirme imkanına sahip olabilecekler.

Dijital Atölye Online Eğitim Platformu: g.co/dijitalatolye

 

 

 

Bilgi Notu:

Dijital Atölye Online Eğitim Platformu

Dijital Atölye online programı kapsamındaki eğitim modüllerinde katılımcılara işlerini ve kariyerlerini geliştirmeleri, online dünyada varlıklarını oluşturmaları ve dijital dünyada başarılı iş modelleri yaratmaları konusunda bilgi paylaşımları yer alıyor. Eğitimler çerçevesinde dijital dünyada kampanya planlama, pazarlama modelleri, mobil dünyada iş modellerini tasarlama, arama motoru reklamcılığı ve sosyal medya kullanımının da yer aldığı birçok konuda ücretsiz kurslar sunuluyor.

·             Online fırsat
·
             Online'da başarıya doğru ilk adımlarınız
·
             Online'da varlığınızı oluşturun
·
             E-posta ile bağlantı kurun
·
             Arama ağıyla tanışın
·
             Aramayla keşfedilin
·
             Aramaların size hizmet etmesini sağlayın
·
             Arama reklamlarıyla fark edilin
·
             Arama kampanyalarınızı geliştirin
·
             Web analizine başlayın
·
             Web analiziyle başarıyı yakalayın
·
             Yerelde fark edilin
·
             Çevredeki insanların sizi internette bulmasına yardımcı olun
·
             Sosyal medyada fark edilin
·
             Sosyal medyanın derinliklerine inin
·
             Mobil olanakları keşfedin
·
             Mobil olanakları kullanın
·
             Diğer web sitelerinde reklam yayınlayın
·
             Görüntülü reklamların derinliklerine inin
·
             Yurtdışına açılın
·
             Videolardan en iyi şekilde faydalanın

·             Online mağazanızı kurun
·
             Online satışlarınızı artırın

·             Verileri iç görüye dönüştürün

·             İçerik pazarlamaya başlayın


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın