BU YEMEK MASASI, BİLARDO MASASINA DÖNÜŞÜYOR

BU YEMEK MASASI, BİLARDO MASASINA DÖNÜŞÜYOR

 

 



Ev ve ofisler için üretilen yemek masası aynı zamanda bilardo masasına dönüşebiliyor.
Yaşam alanı eğlenceli hale getirerek, ev ve iş yerlerinde keyifle kullanabilecek bilardo masasına dönüşen yemek masası, Avrupa’dan sonra artık Türkiye’de.
Özel tasarım masalar, 270 derece açılabilen özel yapım menteşeleri sayesinde, üst kapakları açıldığında ise profesyonel bir bilardo masasına dönüyor. Tasarımlar ise isteğe göre her şekil ve renkte hazırlanıyor.
“Siz Hayal Edin Biz Tasarlayalım” sloganıyla yola çıkan ve alışılmışın dışında kişiye özel l tarzda üretim yapan Koraltürk bilardo, Avrupa ülkelerinde binlerce yaşam alanına sunduğu yenilikleri ve şık tasarımları ‘Le Differenze ‘ markasıyla şimdi Türkiye’ye taşıyor.

ÜNLÜ İSİMLER SIRAYA GİRDİ…

 

 


Özel tasarım bilardo masasına Türkiye’deki ünlüler de büyük ilgi gösterdi. Firmaya müracaat eden bir çok ünlü isim kendi evlerine uygun tasarımlar yaptırmak için adeta sıraya girdi. Firma şimdilik bu isimleri gizlilik koşulları nedeniyle saklı tutsa da yakın zamanda bir çok ünlü ismin evinde bu tasarımların olması bekleniyor.
1991 yılında kurulan Koraltürk bilardo, 1991 Türkiye 3 Band Bilardo Şampiyonası’nda bilardo masaları sponsorluğunu üstlenerek kendini kanıtladı. 2000 yılında özel tasarım bilardo masaları üretmeye ve ABD’ye ihraç etmeye başladı 2004 yılında da ABD’ye yaptığı ihracattan dolayı Dünya Gazetesi tarafından Türkiye 3. Ödülü’ne layık görüldü. 2009 yılında ise talep üzerine Rusya ve Dubai pazarına açıldı.
2014 yılında Koraltürk bilardonun üretim ortağı olan Parktur Grup ile artık özel tasarım bilardo masaları, artık Türkiye’deki evlerin, otellerin, ofislerin ışıltılı ve modern dizaynı ile salonları süsleyecek.
Özel tasarım bilardo masalarının, bilardo tutkunlarının ilgi odağı olduğunu ifade eden Parktur Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Fatih Kor ‘’Yeni markası ‘Le Differenze’ ile Avrupa’da çok sevilen ve tercih edilen özel tasarım el oymasından tutun ,altın varaklıya kadar her zevke hitap eden mobilyaları ,yemekli ve toplantılı bilardo masalarını üretiyoruz. Her zevke ve bütçeye uygun ürünlerimizi sizin hayalleriniz doğrultusunda, olağanüstü tasarımlarla sizlere sunuyoruz. 32 yıldır yurtdışında olduğu gibi Türkiye piyasasında da kısa sürede markamızı hak ettiği konuma getirme amacındayız . Bize duyduğunuz güvene layık olmak adına prensimiz olan tüm ciddiyetimizle çalışmalarımıza devam ettiğimiz Parktur Grup bünyesindeki Showroomumuza bekliyoruz’’ dedi.
Şaşırtan tasarımlardan birine sahip olmak ise oldukça basit, firma; www.ledifferenze.com.tr internet adresinden ziyaret edilebildiği gibi,Bostancı E5 üzerindeki showroomunda müşterilerini bekliyor.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın