Avcı, Kadın Kollarıyla Bira Araya Geldi

Avcı Kadın Kollarıyla Bira Araya Geldi

 

 

AK Parti Rize İl başkanı Muhammed Avcı 4. Olağan kongreyle görev gelen kadın kolları yönetim kurulu üyeleriyle ve ilçe kadın kolları başkanlarıyla bir araya geldi.

Rize öğretmenler evinde düzenlene toplantıya il başkanı Muhammed Avcı, İl başkan yardımcı İshak Alim, İl kadın kolu başkanı Sema Topaloğlu Yağcıtekin, il kadın kollu yönetim kurulu üyeleri, ilçe kadın kollu başkanları ve belde kadın kollu başkanları katıldı.

Toplantıda kadın kolları yönetim kurlu üyeleri ve ilçe başkanlarıyla tek tek tanışan İl başkanı Avcı teşkilat yapısı, teşkilat çalışmaları, seçim döneminde kadın kollarının yapacağı çalışmalar ve bir çok konu hakkında bilgiler verdi.

İl başkanı Avcı toplantıda yaptığı konuşmada, “Teşkilat değişiklikleri kolay işler değildir. Bunu sancısız bir şekilde atlatmak AK Parti kadın kollarının maharetidir. Ben hepiniz tekrar tebrik ediyor aldığınız görevde başarılar diliyorum. İl kadın kolları yönetim kurulu tablosuna baktığımız zaman nitelikli, eğitim düzeyi yüksek, saha çalışmasında aktif olarak görev yapabilecek kaliteli bir yönetim yapısı olduğunu görüyoruz. İl kadın kolları yönetimi oluşmadan da ilçe kadın kolu başkanlarımızı belirlemiştik. Yepyeni bir teşkilatla birlikte seçime gidiyoruz. Dolayısıyla şu andan itibaren hepimiz için en önemli konu seçim olmalıdır. Sizler yüzlerce insan arasından başarılı olacağınız için seçilerek buraya geldiniz. Yüzlerce insan arasından seçilmenin farkını yapacağınız çalışmalarla ortaya koyacağınıza yürekten inanıyorum.” dedi

Kadın kollarının önemine değinen İl Başkanı Avcı AK Parti’de kadınlara hiçbir partide olmadığı kadar Pozitif ayrımcılık ve yönetimde söz hakkı verildiğini ifade etti. Avcı, “ Sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan siyasette kadınlara çok önem vermiştir. Kadınların temsili noktasın AK Parti kadrolarında il, ilçe ve belde yönetimleri oluşurken yönetim kurulu üyelerinin 3’te 1’inin kadınlardan oluşması gerektiği yönünde bir ilke kararı vardır. Bu da AK Partinin kadınlara siyaset alanında verdiği önemi göstermektedir. Bu kural AK Parti dışında hiçbir partide uygulanmamaktadır. AK Parti’nin 13 yıllık iktidarı boyunca kazanmış olduğu zaferlerde en büyük emek şüphesiz ki kadınlardır. O yüzden kadınların temsili ve sizlerin çalışmaları bizler için çok önemlidir. Bizler sizlere güveniyoruz.” Şeklinde konuştu

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın