YÜKLÜ HARCAMA YAPTI, ADAY OLAMADI, İNTİHAR ETTİ!

AK Parti Bingöl milletvekili aday adayı olan Celal Ayrancı’nın (35), milletvekilliği aday listelerinde yer bulamayınca canına kıydığı öne sürüldü.

 

 

İş adamı ve AK Parti Bingöl milletvekili aday adayı Celal Ayrancı (35 ), Ankara’da kaldığı otel odasında başından vurulmuş halde bulundu.

Atatürk Bulvarı’ndaki otelde silah sesi üzerine, Celal Ayrancı’nın kaldığı odaya giden görevliler, kilitli kapıyı kırarak içeri girdi. Görevliler, Ayrancı’yı başından vurulmuş halde buldu. Ayrancı’nın cenazesi, incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

Galericilikle uğraşan Ayrancı’nın Ak Parti’de milletvekili adayı olmak için yoğun bir çaba sarfettiği, bu nedenle yüklü harcama yaptığı ileri sürüldü.

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz da olayın gerçekleştiği otele gelerek yetkililerden bilgi aldı.

Ayrancı’nın AK Parti’den milletvekili aday adayı olduğunun hatırlatılması ve “milletvekili aday listesine giremediği için intihar ettiği” iddiasının gündeme geldiğinin belirtilmesi üzerine Yılmaz, “Bilemiyoruz. Bu iddialar olabilir ama soruşturmalar sonuçlanınca daha sağlıklı açıklama olacaktır” diye konuştu.

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın