Rizeli Burak Kosif Şehit Düştü

 

Suriye’de Rus ve rejim ordularının kuşatması altında bulunan Türkmen Dağı’nda mücahitlerin safında savaşan Rizeli Burak Kosif Rus bombardımanında şehit düştü.

Kofin'li Kosif'e Türkmen Dağı Mezar Oldu!..

Aslen Rize’nin Beştepe ( Kofin ) Köyünden olan, İstanbul Ümraniye’de yaşayan ve şehit düşen Burak Kosif’in Türkmen Dağı bölgesinde bulunan şehitlikte toprağa verildiği öğrenildi. Türkmen dağında şehit olan Burak Kosif (26) için Ümraniye Medine Camiinde dün ikindi namazına müteakip gıyabi cenaze namazı kılındı..


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 3 0
    {usertitle}

    Hakan KOSiF

     10 Şubat 2016 22:22
         

    Cennetin Suyu Ruhuna işlesin Toprağın bol ruhun huzurlu Olsun Kardeşim

  2. 1 0
    {usertitle}

    mapavrili

     10 Şubat 2016 23:29
         

    ALLAH im rahmet Eylesin Ruhun Sad olsun RABBIM Bizlerede sehitlik Nasib Eylesin.Biraz sitem etmeden gecemiyecegim  bize maalesef kahpe kobani tanitildi,mürekkep yalamislara sorsaniz türkmen dagindan bu ana kadar kimsenin haberi cok az haric yoktu.hatta ordakileri bizlere alevi türkmen tanitildi .ama görüyoruzki  imanlari bol cesaretleri aslan bir mücahit bir mücahideler gördük ,ONLARDAN ÖZÜR DILIYORUM BIR MÜSLÜMAN TÜRK OLARAK:Ancak ve ancak bir seyler yollayip kendimi kandiriyorum.AMA SEHIT KARDESIMI GÖRÜP KENDIMI BIR HIC OLDUGUNU NE YAZIKKI ITIRAF EDIYORUM:RABBIM BU KARDESIMI VE TÜM SEHITLERIME RAHMET ;VE EN ANGARI BIR ZAMANDA GÖRÜNÜR VE GÖRÜNMEZ KÜVVETLERINI ONLARA GÖNDERSIN INSANLAH-AMINNNNNNNNNNNNNNN 

  3. 1 0
    {usertitle}

    Özkan polat

     22 Şubat 2016 09:20
         

    Kardeşim Peygamberimiz selam şöyle elini ayağını öp yerimize şehitler peygamberlerle beraberdir.

Yorum Yapın