GİRESUNSPOR’DA MUSTAFA KAPLAN DÖNEMİ BAŞLADI

GİRESUNSPOR’DA MUSTAFA KAPLAN DÖNEMİ BAŞLADI
- GİRESUNSPOR BAŞKANI MUSTAFA BOZBAĞ:
- “MUSTAFA HOCAYLA BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM”
- GİRESUNSPOR'UN YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜ MUSTAFA KAPLAN:
- “BÜYÜK HEDEFLER İÇİN BURADAYIM”

 

 

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'da Mustafa Kaplan dönemi resmen başladı.
Teknik direktör arayışları çerçevesinde Giresun’a davet edilen Mustafa Kaplan ile anlaşmaya varan yeşil-beyazlı ekip, tecrübeli teknik adam ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Giresunspor Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde konuşan Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ, “2016-17 sezonunun teknik direktörü olarak Mustafa hocayla 1 yıllık anlaşma yaptık” dedi.
Bozbağ, “Bu sene hep söyledik, ‘Ailemize uyum sağlayacak, bu memleketi hissedecek bir isimle anlaşacağız’ dedik. Uzun süredir takip ediyorduk Mustafa hocayı. Geçen sene de görüştük ancak Gençlerbirliği Başkanı Sayın İlhan Cavcav’dan izin alamamıştık. Bu seneye kısmetmiş. Mustafa hocayla büyük başarılara imza atacağımızı düşünüyorum. 3 yıllık bir yolculuğa çıktık kongreden sonra. Hocayla da uzun süreli bir yolculuğumuz olacak. Bu sene çok farklı bir Giresunspor izleyeceksiniz. Koşan, mücadele eden, kazanma hırsı çok fazla olan bir takım izleyeceksiniz. Mustafa hocayı tanıdıkça ne demek istediğimi çok daha iyi anlayacaksınız” ifadelerini kullandı.
Giresunspor ile geçtiğimiz sezonda da temas halinde olduklarını belirten Mustafa Kaplan ise, “Başkanıma ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Bugün buradaysam başkanımız, yönetimimiz ve taraftarlarımız sayesindedir. Giresunspor’a geldiğim için çok mutluyum, kendime ve ekibime de güveniyorum. Geçen senede bir görüşmemiz olmuştu ama kısmet bugüneymiş. Geçen sene son saniyede kaçan bir play-off yaşadı Giresunspor. Bu sene daha büyük hedefler için buradayım. Çok güzel işler yapacağımız için bugün buradayım. Kendime ve ekibime güveniyorum. Giresunspor’u büyük hak ettiği noktaya taşımak için bugünden itibaren çalışmalarıma başlıyoruz” diye konuştu.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın