SÜNNİ-Şİİ SAVAŞINI ÇIKARAMADIKLARI İÇİN CIA VE MOSSADCILAR ÇILDIRIYORLAR!

SÜNNİ-Şİİ SAVAŞINI ÇIKARAMADIKLARI İÇİN CIA VE MOSSADCILAR ÇILDIRIYORLAR!

 

 

 

Kıymetli dostlarım,

Çok uzun yıllar önce fetöcülerin bazılarını tanıyabildiğim için haklarında bazı şeyler bildiğimi zannediyorum. Ancak emin olduğum tek nokta; hepsinin, yani askerinin, polisinin, savcısının, iş adamının, öğretmeninin kısacası tümünün Şii düşmanı olarak yetiştirilmiş olduğudur. 

 

Şiilik mezhebine düşman olmalarının sebebi Sünnilik hassasiyetinden ötürü asla değildi. (Tabi ki içlerinde saf olanlar bunu bilmiyordu.) Bu kadrolar yetişip devleti ele geçirdikten sonra, diğer Sünni Müslüman devletlerle birlikte İran ve onun etkisinde olan Şiilerin yaşadığı coğrafyalara savaş açılacaktı. 

 

Bunun sonucunda taktir edersiniz ki tüm İSLAM COĞRAFYASI, modern dünyanın yüzyıllarca gerisine düşecek ve tamamı bugün yıkılmış olan Halep ve diğer şehirler gibi olacaktı. 

 

Bu uluslararası projeyi hazırlayanlar herkesin tahmin edeceği üzere cia, mossad ve dünyayı yönettiği iddia edilen 5-10 aileydi. Fakat onların bilmediği veya anlayamadığı YÜCE ALLAH’ın tuzak kuranların en hayırlısı olduğuydu. 

 

Sonuç olarak fetö kadrolarının Türkiye’yi ele geçirememiş olmaları, şuan ülkemizi yöneten liderlerin de aklı selim davranıp onların dinimizi sürüklemek istedikleri Şii-Sünni savaşına, daha doğrusu oyununa gelmeyerek büyük oyunu bozdular.

 

3-4 sene önce ışid diye bir örgüt kurdular. Tüm dünyanın nefretini kazanan bu örgüt en çok da Şiilerin, Nusayrilerin, Alevilerin tepkisini kazandı. Bu mezheplere bağlı olan insanlar ışidcilerin yaptıklarını Sünnilerin kendilerine yaptığı bir zulüm olarak gördüler. Ve tüm Şii dünyasında gizliden gizliye inanılmaz bir Sünni düşmanlığı başladı. 

 

Farkındaysanız son 1 senedir de Şii mezhebine mensup olan haşdi şabi diye bir örgüt çıkardılar. Bu örgütün uygulamalarından tüm dünya rahatsız. Ancak en çok rahatsız olan şüphesiz Sünni Müslüman dünyası.. Adeta çıldırmış gibiyiz. haşdi şabi mensuplarının başlarına çok kötü şeyler gelmesi için sürekli dua etmekteyiz. 

 

Kıymetli dostlarım, ülkemizin başında olan Sayın Cumhurbaşkanımızın sıkça kullandığı bir hadis var. Mü'min aynı delikten iki defa sokulmaz, ısırılmaz. Tarihte yaşadığımız hatayı bugün yaşamamalıyız. Bu kadar profesyonelce hazırlanan ama kalp gözüyle baktığınızda basit bir plan olduğu anlaşılan bu oyuna gelmemeliyiz. 

 

Rus başkonsolosuna yapılan suikast bu planın bir parçasıdır. İstedikleri hedefe şükürler olsun ki yine ulaşamadılar. Hatta İran, Rusya ve Türkiye’yi birbirine daha çok yaklaştırdılar. Bu kaotik günlerde mezheplerimizden önce hepimizin ortak dini olan MÜSLÜMANLIĞI öne çıkarmamızın kutsal dinimize yapacağımız en büyük hizmet olacağına inanmaktayım. 

 

BİR UMUTTUR YAŞAMAK

SEDAT PEKER


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın