Rizeli Kadınlar ve Çocuklar Haydi Yüzmeye

Rizeli Kadınlar ve Çocuklar Haydi Yüzmeye

 

 

Sporun yanında eğlenceli ve dinlendirici branş olan Yüzme öğrenmek artık çok kolay. Deniz kenti Rize’de ‘Yüzme bilmeyen kadın ve çocuk kalmasın’ sloganı ile Haydi Yüzmeye etkinliği başlatıldı.Rize’de çeşitli kulüplerin bünyesinde görev yapan Rizeli bayan Yüzme Antrenörü- Dalgıç ve Yüzme İl Hakemi Seyhan Özgür Kaçar tarafından kadın ve çocuklara yönelik yüzme kursları düzenlenmeye başlandı.    

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nce Rize’ye büyük gayretlerle kazandırılan Olimpik Yüzme Havuzlarıyla birlikte Rize’de yüzme sporuna 7’den 77’ye her yaşta olan ilgi her geçen gün artıyor. Rizeli bayan yüzme antrenör Seyhan Özgür Kaçar’da kadın ve çocuklar için özel kurslar düzenlemeye başladı. Bayan ve çocuklara özel ve gruplar halinde ders veren Seyhan Özgür Kaçar tüm kadın ve çocukları yüzme sporu yapmaya davet etti.

“HAYDİ YÜZME BİLMEYEN BAYAN KALMASIN”

Bayanları ev ortamında uzaklaştırarak sportif faaliyetlere yönlendirmeyi amaçladığını ifade eden Seyhan Özgür Kaçar, yüzmenin spor olmasının yanında eğlenceli ve dinlendirici bir branş olduğunu belirterek "Uzmanlar, yüzmenin zihinsel ve fiziksel faydalarının yanında diğer bazı kara sporlarını yapmayı kısıtlayıcı fiziksel sınırlamaları olan kişilerinde kolayca yapabileceği, vücudun hemen hemen her yerini çalıştırdığı için en çok kas yaptıran spor dalı olduğunu ifade ediyor. Yüzme büyük küçük herkesin yapabileceği eşi bulunmaz bir egzersizdir” ifadelerini kullandı.

İletişim: www.rizeyuzme.com - 0 538 525 63 82 - 0 532 640 48 92


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın