SEDAT PEKER; ‘ERDOĞAN’ı YALNIZLIĞA TERK ETMEYECEĞİZ!’ VIDEO HABER

SEDAT PEKER; ‘ERDOĞAN’ı YALNIZLIĞA TERK ETMEYECEĞİZ!’

 

 
Sedat Peker bugün sosyal medya sayfalarından yeni bir video paylaştı. Geçtiğimiz günlerde; ‘AB ülkelerinde geziden daha beter şeyleri nasıl yapabileceğimizi öğrenecekler!’ diyen ve çok konuşulan Peker son yaşanan olaylar, Hollanda ve Almanya’nın tavırlarına karşı eleştirilerini içeren yeni bir video paylaştı.

Peker paylaştığı videosunda; ‘Sayın Cumhurbaşkanımızı bedeli her ne olursa olsun Abdülhamid Han’ın, Adnan Menderes’in yalnızlığına terk etmeyeceğiz!’ dedi.

İŞTE PEKER’in O SÖZLERİ;

Kıymetli dostlarım,
Bundan tam iki sene önce, Rize mitinginde devamlı Almanya’nın aleyhine konuşma yaptığımda Almanya ile aramızda ciddi hiç bir sorun yoktu.  O gün  bir çok arkadaşımız bu konuya neden takıldığıma bir türlü anlam verememişti.

Avrupa’da yaşadığım zaman içerisinde bazı gerçekleri net bir şekilde görebilmem benim diğer dostlara göre şansımdı. Tuvaletlerini temizlemek, ayak işlerini yaptırmak için ülkelerine getirttikleri Türk işçiler ikinci ve üçüncü nesilden sonra devamlı başarılı olarak patron olup yanlarında Alman işçiler çalıştırmaya başladıkları için komplekslerinden dolayı şuan yaşadığımız kötülükleri yüce milletimize yapacaklarını öngörebilmiştim.

1850’lerden itibaren bizi sonu iyi biten masallarla kandırdılar. Sizin yeriniz Avrupa dediler. Biz de halk olarak nesillerce bu yalana inandık. Bizleri süslü bebeklerle, çikolatalarla adeta çocuk kandırır gibi kandırdıklarını zannettiler.

Oysaki ecdadımızın Orhun Abidelerindeki öğretilerle bize öğrettiği dostlarımıza değer vermemizin gerektiği, ancak dostluğu bozanlara karşı ise de gereken neyse onun yapılması gerektiğiydi. Avrupalı sahte dostlarımız bizim binlerce senedir kesintisiz olarak devlet olma geleneğini devam ettirebilmiş kadim bir millet olduğumuzu galiba unutmuşlar.  

Eski Türk bilgeleri yeniden doğmak için eski benlikten kurtulmak gerekir. Sizi zor duruma düşüren duygularınızı, davranışlarınızı ve düşünce biçiminizi değiştirin derler. Yeniden doğuş sonrasında ise sizi buna zorlayanlardan intikam almakta acele etmeyin. Sakin ve derinden yol alın. Kimse sizden şüphelenmesin derler.

Müslüman Türk’ün intikam alma ve yeni bir dünya kurma konusundaki başarısını sizlere çok kısa bir süre içinde inşallah göstereceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızı ise bedeli her ne olursa olsun Abdülhamid Han’ın, Adnan Menderes’in yalnızlığına terk etmeyeceğiz!
BİR UMUTTUR YAŞAMAK

 

[media=https://youtu.be/OMYPL6Rvsag]


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    Goksal Dilsiz

     14 Mart 2017 22:13
         

    Gun bugundur Turk Bayraginin altinda  Turk topraginin ustunde yasayan asli ne olursa olsun Turk Vatandaslarimizin Ulkesine vatanina bayragina ezanina namusuna sahip cikma gunudur! atilacak her adimda soylenecek her sozde once Vatana namusa millete orf ve adetlerimize kulturumuze damarlarimizda dolasan Asil Turk kanina yakisir bi sekilde adim atmaliyiz  Bu topraklar bizim bu vatan bizim bu millet bizim Biz Turkiyeyiz biz Anadoluyuz biz asya ila avrupanin eliyiz koluyuz gozuyuz biz Turkiye yiz islama sahip cikan islami yucelteniz Allaha inanan Allaha ters dusmekten korkanlariz biz namus millet  fedaisiyiz dunyayi 7 kere alt ust etsen bizim millete benzer bir millet bulunamaz onun icin dir ki vatanimiza insanimiza topragimiza ezanimiza namusumuza sahip cikalim bu yanliz birbirini sevmekle saymakla hakkini korumak ve kayirmakla icten duygulu durust severek inanarak olur  bir umuttur yasamak .Mutluluk ise sukretmektir haline sukretmeyen ne huzur bulur ne mutluluk Sevgilerimle.

Yorum Yapın