Mercedes-Benz’in kazandıran aracı Sprinter, Rizelilerle buluşuyor

 

 

 

 

Mercedes-Benz’in kazandıran aracı Sprinter,

Rizelilerle buluşuyor

  • Kendi kategorisinde sunduğu en yüksek güvenlik donanımlarıyla “Türkiye’nin en çok tercih edilen minibüsü” unvanına sahip Mercedes-Benz Sprinter, “Kazandıran Sprinter Hep Yanında” sloganıyla Türkiye turuna başlıyor.
  • 14+1+1 Erişilebilir Minibüsü, 16+1 Comfort Minibüs ve 19+1 Comfort Plus Minibüs modellerinden oluşan Mercedes-Benz Türk Sprinter konvoyu Karadeniz turuna Rize’den başlıyor.
  • Kalite, güvenlik ve konfor standartlarını her zaman müşteri beklentilerinin üzerine çıkaran Sprinter minibüsler, personel, okul ve turizm servislerinde yolcularının güvenliğini artıran özel donanım ve ekipmanları standart olarak sunuyor.

 

Türkiye’de 1996 yılından beri yolcu ve yük taşımacılığı sektörüne hizmet veren ve kendi kategorisinde “güvenilir araç” olarak tanımlanan Mercedes-Benz Sprinter minibüsler, Türkiye turuna çıkıyor ve toplam 23 gün sürecek tanıtım turunun startını Karadeniz, Ege ve İç Anadolu bölgelerinden eş zamanlı olarak veriyor. 

 

“Kazandıran Sprinter Hep Yanında” sloganıyla 27 Mart 2017 tarihinde başlayacak tanıtım turu,18 Nisan 2017 tarihinde sonlanacak. 14+1+1 Erişilebilir Minibüsü, 16+1 Comfort Minibüs ve 19+1 Comfort Plus Minibüs modellerinin yer aldığı Sprinter konvoyu, 27 Mart Pazartesi günü Karadeniz rotasına Rize’den başlıyor. Düzenlenecek etkinliklerde Sprinter minibüsleri yakından görmek isteyenler yetkililerden ayrıntılı bilgi alabilecek.

Sınıfında en üstün güvenlik donanımlarını sunuyor

Turizm, personel ve okul taşıtı olmak üzere geniş yelpazede amaca hizmet veren ve 3 ayrı tipi bulunan Sprinter minibüsler, 9+1’den 22+1’e kadar koltuk konfigürasyonları ile toplamda 55 farklı versiyona sahip.

Sınıfında sunduğu üstün güvenlik özellikleriyle öne çıkan Sprinter, "9. nesil ADAPTIVE ESP (ESP - Elektronik Dengeleme Programı)” ile değişken yük ağırlığını dikkate alarak aracın ağırlık noktasını hesaplıyor ve güvenliği büyük ölçüde arttırıyor. Mercedes-Benz Sprinter, yönetmeliklere uygun olarak “3 Noktalı ve Gergili Emniyet Kemerleri, Rüzgâr Savrulma Asistanı, Yağmurda Fren Desteği, Rampa Kalkış Desteği, Çarpışma Önleme Asistanı, Şerit Takip Asistanı, Adaptif Fren Lambaları, Sıkışma Önleyici Orijinal Elektrikli Kapıları” ile konfor ve güveni bir arada sunuyor.

Mercedes-Benz Sprinter 14+1+1 Erişilebilir Minibüs ile engeller kalkıyor

 

Türk mühendisler tarafından Mercedes-Benz Sprinter 14+1+1 minibüsler için geliştirilen özel lift ile engeller artık kalkıyor. Yönetmeliklerde belirtilen 300 kg taşıma kapasitine sahip lift sayesinde engelli vatandaşlarımız minibüslere çok rahat binebiliyor ayrıca araçtan inmek istedikleri zaman araç içinde yer alan özel butona basarak şoförden yardım talep edebiliyor.

Mercedes-Benz Sprinter 14+1+1 minibüslerde araç hareket halindeyken engellinin araç içinde kaymasını sağlayacak gerekli emniyet bağlantıları da bulunuyor.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın