DESEN, DAMPERLİ KAMYON KULLANIYOR!... ABLA YÜKSEK UÇTU!

Show TV’de Seda Sayan ile Uğur Arslan’ın sunumuyla ekrana gelen “Evleneceksen Gel” programına katılan bir gelin adayının, kendisine talip olan damat adayının maaşına yönelik tepkileri gündemin ilgi odağı oldu.

 

 

Damat adayının 2.5 bin TL (altı ’0′ atılmadan önceki haliyle 2.5 milyar) olarak beyan ettiği maaşının kendisine yetmeyeceğini kaydeden Çiğdem isimli gelin adayı, farklı bir yaşantı tarzı olduğunu, bu miktarın aracının mazot parasını bile karşılayamayacağını dile getirdi.

Memnuniyetsizliği mimiklerine de yansıyan ve bu tavrıyla kısa sürede bir internet fenomenine dönüşen gelin adayı, talibine şöyle karşılık verdi:

“2.5 milyar maaşla bana bakabileceğini aklın kesiyor mu? Ben masraflı bir kadınım. Aksesuarıma çok düşkünüm. Yaşantı tarzım çok farklı. 2.5 milyar maaş benim aracımın mazotuna sanmıyorum yetebileceğini…”

 

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 4 0
    {usertitle}

    Yılmaz

     16 Nisan 2015 15:13
         

    ahahaha amk kasarına bakya görende babasının şirketinde ceo sanacak:))

  2. 0 0
    {usertitle}

    mapavrili

     26 Nisan 2015 22:27
         

    kadin parayi sulu bankasindan bulmus .zaten diyor annem babam sahip cikmadi kocasida atmis onu peki para cabucak bulu vermis .onu arayan k..3 gün sonra ailesi gelecek oglumuz yok eski p..zolarina gebertilip gidecek memleket ne hala geldi fuhsiyat cok artti ama k..fatlik ta cok artmis .BURNUNU GÖSTERMEYE UTANIRDI SÜT NENEM simdi millet seyini göstermeye cekinmiyor.gelde su namussuzlar iyi fuhus yapsin diye oglunu yolla askere sehit olsun gelsin sana tüm sehit analarina sabirlar versin

Yorum Yapın