MÜHÜRE BAK

MÜHÜRE BAK

MÜHÜRE BAK

Eskiden, bazı yankesiciler yükseğe bir ip gererlermiş sonra bir cambaz çıkarırlarmış. Sonrada toplanan kalabalığın içine girip “cambaza bak” diye bağırırlarmış. Ardından dikkatli bakanları soyarlarmış.

Bu referandum öncesi müthiş bir plan yaptılar. Bu sefer cambazın ipini çektiler. Cambaz yere düşünce halk etrafına toplanınca bu sefer cepler değil evler soyulmaya çalışılacak.

Yani referandum öncesi bazı pusulalara mühür vurulmayacağı planlanmıştı (unutarak mühür vurmayanları ayrı tutuyoruz) seçim sabahı vurulması gereken mühürler bazı yerlerde bilerek vurulmadı. Bu sayede hemen seçim akşamı “cambaza bak” operasyonu başladı. Bir gün sonrada “ bu seçim sonuçlarını tanımıyoruz” cümlesini benimsetme çalışmalarına başlayarak “cambaz öldü” aşamasına geçildi.

Şimdi amaç insanları sokağa döküp adalet istiyoruz yaygarası ile ayaklanma çıkarmak bunun için önce çok basit olarak küçük grupları belli ilerde sokağa döküp daha sonra polis kılığında teröristler ile o kalabalıktan birilerini öldürüp (yada benzer bir patlama ile) “cambaz öldü” aşamasını bitirip evleri soyma yani daha büyük bir kalabalığı sokağa döküp isyan çıkarma peşinde olacaklar.

Bunları yıllarca yedik Abdülhamit’in dediği gibi “tarih değil, hatalar tekerrür eder

Artık bunları yemeyelim.

Şunu unutmayalım hemen her grubun, her partinin…her ideolojinin içine sızmış hainler mevcut ve bu ateşi harlamak için uğraşacaklardır.

Uyanık olalım…

Bu oyunlara gelmeyelim…

Ortak paydalarda buluşalım…

Birbirimize saygılı olalım…

Sakın…

Sakın…

Çok dikkatli olalım grubunuz ne olursa olsun grubunuz içinde sizi iç savaşa yol açmak için sokağa dökmek isteyenlere yüz vermeyin.

Bu belki de son viraj o yüzden çok uğraşacaklar. Bunu son şans olarak görüyorlar o sebeple çok iyi çalıştılar. Bu mühür olayı basit bir olay değil çok dikkatli olmalıyız.

Eğer bu virajı da kayıpsız atlatabilirsek İnşallah çok güzel günler bizi bekliyor.

Öyle hayal ediyorum ki belki de 10-15 sene içinde bazı orta doğu ve Afrika ülkeleri  bize ilhak olmak için gönüllü olacaklar. İşte korkulan bu.

Böyle söyleyince size hayalî gelir belki ama beklenen bu…

En azından yeni kurulacak bir ülkeler topluluğunun ortaya çıkması ve Türkiye’nin de oybirliği ile bu birliğin başına geçmesi, onların da beklentisidir. Eğer böyle bir şey olursa bugün sadece Afrika’dan yıllık sömürülen trilyon dolarlardan olacakları için bu son şanslarını çok zorlayacaklar. (sadece Uganda’dan sömürülen yer altı kaynağı yıllık 300 milyar dolar gerisini siz düşünün)

Dikkat edin bu saldırılar ne zaman başladı.

Ak parti hükümetinin ilk yıllarında hiç sıkıntı yoktu. Ne zamanki Türkiye, Afrika ülkelerine giriş yaptık oradaki insanlara yardımcıyı olmaya başladı. Gelecek tehlikeyi fark edip saldırmaya başladılar ve bütün silahlarıyla geldiler.

Gezi ile geldiler, 17-25 aralıkla geldiler,Deaşla geldiler ….dövizle geldiler.

Ama bu saldırıların çoğunda bizden gibi görünen içimize giren insanları kullanıp pek çok saf vatandaşımızı kullandılar. Artık bu oyunlara dur diyelim saf olmayalım.

Şimdi bunu son şans olarak görüyorlar eğer bunu da tutturamazlarsa belki bir bahane ile savaş çıkarırlar ama savaş, iç savaş kadar sıkıntılı olmaz. Çünkü dış savaş halinde elinde atom bombası olan Pakistan gibi pek çok ülke bizim arkamızda olacağı için ve daha önemlisi bir savaş halinde hemen her grubun içinde yer alan münafık ve hainler haricinde ülkede bütünlük olacağı için bunu tercih etmezler. Bir savaş genelde insanların farklılıklarını unutup kenetlenmesine sebep olur. İç savaşta ise onlar için hiçbir tehlike yok. Hemen her farklılıkta kutuplaşmalara sebep olarak insanları germek ve iç savaşa sürüklemek onlar için en karlı olanı iç savaş durumunda ne para ne insan nede itibar kaybederler ama bir savaşta bu kayıpların hepsi onlar için büyük risk olduğundan dolayı savaşa kolay cesaret edemezler. Bu sebeple çok çalışacaklar aman aman çok dikkat edelim.

Bir vatandaşın hükümeti sevmemesi yaptığı icraatları beğenmemesi gayet normal bir durumdur. Bu düşüncelerini özgürce söyleme hakkı da vardır. Ama toplanıp dükkânları yağmalamak, arabaları kundaklamak…vb. eylemler  insanları anarşiye sevk etmek açıkça iç savaş çığırtkanlığıdır. Ne yazık ki bazı insanlarımız çok cahil belli bir süre belli bir kalabalığın dükkanları yağmalayıp cam, çerçeve indirip eylem yaparsa hükümetin düşeceği şeklinde kandırılıyor. Öyle bir durum kesinlikle yok. Sosyal medyada bu tür paylaşım yapanlar ya çok cahildir yada vatan hainidir.

Bu tür eylemlerin olması ve genele yayılması ancak bir iç savaşa sebep olur. Yada eylemler sırasında yukarda dediğimiz gibi eğer iç savaş çıkarmaya sebep olamazlarsa bu eylemlerde kendi adamlarına yaptırıp ta devlet yaptı gibi gösterdikleri eylemci ölümlerini bahane edip ülkemize karşı silahlı güç uygulama yoluna gidebilirler.

Orta doğu ve Afrika’da pek çok ülkeye zaman zaman uygulanan bu yöntem sonucu ülkemizin bir suriye, ırak, Libya…mısır durumuna düşmesini vatanını milletini seven hangi insanımız ister.

Lütfen herkes sakin olsun.

 

Not: Eğer yetkisi varsa özellikle her partiden alınacak bir gözetmen eşliğinde hatta kamuya açık isteyen kanalın rahatça yayın yapabileceği bir ortamda YSK nın mühürsüz oyları kontrol etmesi ve çıkan sonuca göre gereğini yapması insanları sokağa dökmek isteyenlerin oyunlarının bozulmasına sebep olabileceği için çok yerinde bir davranış olacaktır.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın