Bonservis Ödeme Zamanı

Bonservis Ödeme Zamanı

Bonservis Ödeme Zamanı

Çaykur Rizespor zorlu Gazişehir deplasman maçından istediği üç puanı son dakikalarda attığı golle almasını bildi ama yeşil – mavili takımın oynadığı futbol beni ve maçı izleyenleri bir kez daha tatmin etmedi.
Rizespor’un oyun kurgusunda ciddi sıkıntılar var. Savunma hemen hemen her maçta basit hatalar yapıyor, orta sahanın hücuma katkısı neredeyse yok. Bu sezon genel olarak Rizespor takımını rakibi ısırmayan, yumuşak bir takım görüntüsü bize verirken, devre sonu toplanan 31 puan en başta “Allah’ın Lütfü”, rakip takımların beceriksizliği ve buna birde hakemlerin iyi niyetine bağlayalım!
Gazişehir maçında özellikle ilk devre savunmadan çıkarken kaptırılan toplar tam bir acemi mangası işi. Bu kadar zor şartlarda kazanılan toplar, bu kadar basit bir şekilde kaybedilmesi inanın bu takımı içerde dışarda takip eden biri olarak bana büyük acı veriyor.
Gazişehir takımı yabana atılacak bir takım değil. Kendi sahasında sadece abisi ligde zor günler geçiren Gaziantep’e mağlup olmuş. Bu takımda para var ama özellikle transferlerde akıl yok. Maça Özgür, Samudio alışverişi sonrası güzel bir golle başlayan temsilcimiz, şampiyonluğa oynayan takıma yakışmayan Kaleci degajı, taç atışı ve sonrası topu filelerine görmesi ile ilk devreyi 1 – 1 beraberlikle kapattı. Bir takım yarım sezonda toplam 3 taç atışından kelesine gol görmez! Ayıptır… Bunun gelişimle alakası yok, sadece kapasite meselesi. Bu saatten sonra topçu gelişmez, bunların kapasitesi bu kadar diyeceksin ve ikinci devre yola koyacaksın. Bu takımın taraftarı yıllardır bu tip kapasitesiz topçuları izlemekten bezdi.
Maçın ikinci devresinde savunmayı ayakta tutan isimlerin başında Ümit geldi, bu oyuncu yerinde yaptığı hamlelerin hepsi yerindeydi. İbrahim Üzülmez bu devre yaptığı üç değişiklik gelen galibiyete başrol oynadı. Süleyman fişi çekmesi için Recep’e “al da at” dedi. 10 numara tek bir feykle rakibi oyundan düşürdü ve elimiz prize takılmadan zorlu deplasmandan üç puanla dönmesini sağladı.
Bu galibiyet çok önemli ama kimseyi yanıltmasın. Bu takım bağırıyor, bunu farklı kazanılan Ümraniyespor maçı sonrası da yazdım, bu maçta da yazıyorum. Bizim takım bir şey oynamıyor, bu skorlar aldatır. Yönetim devre arası transferinde hemen hemen her bölgeye bu ligi bilen hazır adam alması gerekiyor. Kweuke ile yolları biran önce ayırın ve kaliteli bir golcü alın. Bu takımın sezon sonu süper lige dönmesinden başka bir çaresi yok, bu yolda tüm yan kolları açın ve akıllı transferler yapın. Bu lig mukavva, karton kutu ligi. Az bir şey sana maç alacak kaliteye sarıl, sahada mücadele altında cazgırlık et puanları üçer üçer toplarsın. Dediğim gibi yeter ki devre arasında gidecek ve geleceklerde “akıllı alışveriş” yapın. Bu takım yılladır parayı iyi yönetmedi, aynı hataya sayın Başkan Yardımcı ve yönetim kurulu üyeleri düşmeyin. Yardımcı ailesi bundan önce memleketi Rize için birçok ( sağlık, eğitim ... ) konusunda bonservis ödedi. Şimdi şehrin bir numaralı markası olan Çaykur Rizespor için “bonservis” ödeme zamanı. Her şey Mayıs ayı sonunda yaşanacak olan Şampiyonluk için destek olalım, küstürmeyelim. En baştada adamlığı ve hırsı ile İbrahim Üzülmez hocamıza destek ve güven duyalım...
Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın