Hepsi İnanmış

Hepsi İnanmış


Hepsi İnanmış
Çaykur Rizespor’un Antalya kampını geçen hafta içinde yerinde ziyaret ettim.
Harika bir ortamda sadece Rizespor’un konakladığı otelde teknik direktör İbrahim Üzülmez önderliğinde yeşil – mavili takım kondisyon ağırlıklı bir çok idman yaptı. Üzülmez, futbolcuların pestilini çıkardı diyebilirim. Bu ligde ikinci devre kış şartları altında kondisyon çok önemli. Bunun içindir ki İbrahim hoca Antalya kampında işi sıkı tutuyor.
Bizim takımda ilk devre sorun “memur” zihniyeti altında oyuncu sayısının fazlalığı idi. Kağıt üstünde futbolcularda kalite var ama “nasılsa yerim garanti, oynasam da haftaya hoca beni oynatacak, oynamasam da yine beni oynatacak” düşüncesi altında birçok oyuncu bir çok maçta kendini sıkmadı.
Öncelikle şunu belirteyim. Antalya kampında Çaykur Rizespor tam bir aile ortamında çalıştı. Futbolcular teknik direktör Üzülmez’in bir dediğini iki yapmadı. Hepsi işin farkında ve yapılan transferlerle pabucun pahalı olduklarını anladılar. Başkan Kemal Yardımcı ve yönetim kurulu üyelerinin kampa gelmesi oyuncu ve teknik heyete ayrı bir hava verdi diyebilirim.
İdmanlarda sadece kuş sesi duydum. Tek bir ses yok. İbrahim hocanın disiplini bu takımda geçmiş yıllarda olmayan tam bir kolej havasını verdi. Antalya kampında ben ışığı gördüm diyebilirim. Hepsi inanmış, kenetlenmiş ve o ruha sahip bir takım. O ruhu ben yıllar önce Mustafa Denizli’nin geldiği dönemde de görmüş Rizespor taraftarına “sandıklardan yeşil – mavili atkıları” çıkartın başlıkları atmıştım.
Ligin ikinci yarısı çok zor geçecek. Diğer takımlarda kadrosuna takviyeler yapıyor, yapacak ta. Burada önemli olan günü gününe ödeme yapman, takımdaşlık, aile ortamı ve kaliteden geçecek. Kolay kolay bu satırlardan oyuncu ismi vermem ama Rizespor yönetimi ve başta sayın Başkan Yardımcı, ; şampiyonluğu yüzde 300 istiyor, gelecek sezonlar içinde iyi bir yatırım adına Karabük’ten ayrılan Rumen milli oyuncu şu sıralar boşta. Grozav’u alın ve arkanıza yaslanın. Sakın gelmez demeyin, Cernat Karabük’ten nasıl gelmişse, onun genç versiyonu bu Rumen’de gelir. Hem bu transfer taraftarı da tribünlere çeker, ayrı bir hava katar. Yönetim akıl verdin, para da ver diyorsa bende onlara sembolik bir rakam yazdırın diyeyim. 1453 tl ödeyin. Gerisi ise diğer takımların yaptığı gibi sponsorlara havale edin!..
Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın

Benzer Haberler